Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Framp.LT - Kaimelių Gyvenimas


MagmaPower

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4174 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4f328cfe37edecea2db4ec5292cde378259.png

Laikas kai reikia persikraustyti yra skaudus,bet tik ne į šy nuotykių pilną miestelį,policija gaudanti nusikaltėlius net nenutuokia kad visi bus persikraustę čionai,čia galima pradėti naują gyvenimą gauti naują šansą.

*Framp Darbai su direktoriaus pakvietimu

Policija - šis darbas yra krupštus ir sunkus,žmonėm keikvieną dieną reikia policininko pagalbos todėl šie žmonės čia ir yra,kad padėtų jums ir gintų žmones.Tai viena iš teisėsaugos rušių kurios pasižymi krupščiu darbu ir apgalvotai veiksmais.

SWAT burys - Tai antroji teisėsaugos srytis ji yra pasitelkiama tik y rimtus atvėjus kuriai reikia burio pagalbos,ir apgalvotų veiksmų.Šiame darbe bus sunkiau dirbti nei policijoje kodėl ? jame bus apgalvoti veiksmai,ir kodiniai pavadinimai tad jei mėgstate bendradarbiauti šis darbas jums.

Taxi Firma - Kaip gi serveris apsieitų be šių vyrų,dirbančių visą parą ir vežantys žmones y darbą,ir kitas vietas.Taxi darbas yra labai svarbus kaip ir daugumoje serverių tiesiog žmonės to nesupranta iki tol kol jiems reikia taxi paslaugų.

"Groove Street" Gauja - Ar esi girdėjąs apie šia gaują ? esu tikras ji negailestinga ir nepadaro klaidų,veikia apgalvotai ir sumaniai todėl saugokit šios gaujos kaip saugaisi "The Ballas" nes tai yra dvi kariaujančios mafijos tarpusavy.

"The Ballas" Gauja - Tai viena iš geriausių gaujų serveryje jinai pasižymi unikaliais sugebėjimais ir grobimais čia priimami tik stipriausi žmonės kad nepadarytų klaidų ir jų neišduotų.

Medikai - Tai yra viena ypatinga S.O.S komanda kuri reduoja į iškvietimus labai greitai ir visiems stengiasi padėti jeigu jums kas nors nutiks jie visados patruliuos mieste ir saugos žmonių gyvybes.

Mechanikas - Taigi mechanikai tai nepaprasti darbininkai galintys sutaisyti net seniausias mašinas,ir jų ligas.Manau jie tai pat padeda serverio žmonėms veždami pigiau kurą ir taisantys pigiau mašinas nei įprastai,todėl kviesk juos kai reikės.

Prekeivis - Prekeivis ? tai labai pavojingas darbas šie žmonės prekiauja nelegaliomis prekėmis tokiais kaip narkotikai,ir ginklai su jais geriau neprasidėti nes tikrai nudegsi,jie labai smulkųs nusikaltėliai nes jų dažnai nesučiumpa jie veikia nakty ir efektyviai.Jų neišsikviesi taip paprastai todėl dairykis pats.

8be624925ce45d8a499e1dbfdaa2d702866.png

Naujokams

Taigi pradėjote žaisti mūsų serveryje ? bet nenorite visko pradėti nuo nulio,ar tiesiog pavargęs jaučiatės ? nebėda mūsų serveris priima ir Emigrantus tiesiog reikia užpildyti anketą ir palaukti ramiai , tada atgausite didžiają daly savo patirties taškų.Dairykis forume temos "Emigracija" ir pildyk anketą.

Serverio savininkas ir aprašymo autorius

Ignas_Style

Redaguota , nario MagmaPower
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4174 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...