Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[ LSNG.LT ] Los-Santos Naujas Gyvenimas !


Karolis.exe

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4_lsngLT.png

Sveikas No-liferi, užsukai paskaityti, nes turbūt ieškai vietos kur galėtum tapti svarbus asmuo? Taigi ši vieta kaiptik tau, tu turbut iš miesto į miestą klaidžioji ir nerandi sau vietos, emigruoji į vieną valstybe, paskui į kitą, tai gi siulau tau atvykti pas mus į LSNG valstybe. LSNG-Los Santos Naujas Gyvenimas, iš pavadinimo aišku kur viskas vyks.

Taigi apie serveri, jisai kurtas nuo 0 tuščio pawno lapo, kodėl Los Santos? Ogi todėl, kad visi mėgsta ir prirate prie San-Fierro, o mes norime ka nors kito išbandyti, naujas miestas, gal nemėgstate Los Santos, bet vieta tinkama priprasti, kodėl gi neišmeginus naują vietą? Kurėjas yra Deimantas_Hygas, beja pas mus forumo websitas sukurtas gant originalei ir gant paprastai, nuo ko akies nerėžia, aišku neturime ypatingu GFX darbu, tačiau pas mus gyvenimas ne vien įdomus sukurtu forumu, tačiau įdomus nes sukurtos gant įdomios ATRANKU ir VALDŽIOS mechanizmų, viska plačiau forume paskaitysite, beja modifikacija buvo kurta visa vasara, dieną naktį šis asmuo stengiasi ir deda darbo į ši serveri, nes mums rūpi, kad kekvienam piliečiui mūsų valstybėje, LSNG valstybėja jaustusi puikei, mūsų weberis Auris_Chiller stengiasi pasirupinti forumu.

Kuom būtent mus rinktis? Nežinia šiaip yra pora gerų sistemu, bet mes liejame prakaita ant šito projekto, į kūrį dedama daugk darbo, užtenka tik užeiti.

Apie serverio darbus.:

1. Vietų suradimas

Ši misija yra turbūt paprasčiausia, kadangi yra kiekvienam objektui duodamos užuomenos ir nuvykus į tą vietą kurioje yra tas objektas praneš ar jūs jį radote. Visi objektai yra 3 miestuose, po 5 kiekviename. Už visus surastus objektus gausite 2000 LT.

2. Lobio ieškojimas

Ši misija yra sunkiausia, kadangi reikės ieškoti visame Los Santos paplūdimyje lobio ir rašyti komandą /ieskoti už rastą lobį jūs gausite 10000 LT.

Pora sistemeliu

Automobiliu sistema: Jus atvyke tik i sportiniu masinu turgu, jum ismes kaip , gal kas žaidė NFS carbon lentele, ir rinksites mašina, spalva, ir kai pasirinksite, jus jąužsakysite, ir pagamins už poros minučių, ir galėsite atsiimti.

Namų sistema: Norėdami isigyti namą, turėsite pirmą namą išsirinkti, o tada nenusipirksite, privalėsite nuvykti į turto agenturą, bei įvesti pasirinkto namo numerį, ir ten atsiimsite raktus. Bet pridursiu, namus, su automobillių greitai neįsigysite, jum tik atrodo , ekonomika bus labai sunki.

Salono sistema:

Plačiau:

REGISTRACIJA-Regisruojantis jums reikės nurodyti elektroninis paštas praradus slaptažodį jo reikės ir skype vardo, jo prireiks kilus neaiškumams susisiekti. Po to turėsite pasirinkti GUI dialoge lytį Vyras ar Moteris. Prisijungę pirmą kartą ms manėme kad darysime atvežima, bet kilo bugų, tai atsirasite naujokų naumuose..

Atskiri dalykai: -Toliau taigi algas tik nuo 17-21 h pasiimti galėsite, galėsite pervesti pinigus draugui, beja šeip kai kviesite transporta tarnybos parasys /imu V_P ir jums praneš apie atvykstančia tarnyba, toliau turėsite naudoti posukius, tai yra kai suksite panaudoti posuki, nes teisėsauga už tai turės teise bausti jus, yra darbu xp, tarkim dirbsite taxi, kaupsite taxi xp, beja ekonomika pas mus gant sunkoka, taigi pinigu turėsite pasistengti, kad užsidirbti.

Navigacija- Navigacija darysime paprastą, turėsite nusipirkti ja "Lietuvos kioske", po starto planuojame kalbančia navigacija.

Telefonu sistema-Telefonų bus 6 salonai, tai TELE2, BITĖ, OMNITEL, E?YS, PILDYK, LABAS, nuėję į saloną galėsite sužinoti apie visus esamus to operatoriaus planus, galėsite užsisakyti juos ir kas mėnesį mokėsite kai kuriems operatoriams pinigus, galėsite nusipirkti telefono operatorių korteles, kurios kainuos įvairiai, salonuose galėsite nusipirkti ir telefonus, juose bus įvairios operacinės sistemos kaip Android bei kitos, telefono kaina bus nurodyta, kokios galimybės yra bei kita. Bus baterijos valdymas, rodys kiek baterijos yra likę, galėsite pakrauti namuose, automobilyje. Kiekviena operacinė sistema turės savas programas, galimybes. Galėsite įsidiegti navigaciją. Skambinant jums ekrano viduryje galėsite pasirinkti paspaudę ant TEXTDRAW su atsiradusia nauja 0.3e galimybe Atsiliepti arba Atmesti. Gausite reklamines žinutes į telefoną, įvairius pasiūlymus bei kita.

Degalu sistema-Bus įvairus degalų tipai: dyzelis, A95 A98 bendzinai ir dujos. Kiekvienas kuras kainuos skirtingai, nuvažiavę į degalinę galėsite įsipilti kuro, tuomet nueisite į pastat? ir sumokėsite pinigus. Kuras mažės degalinėje, todėl degalinės savininkai turės paskambinti furistams, kad atvežtų kuro. Visų pirma jūs turėsite nuvykti prie jūros, įsipilti naftos ir su tanklaiviu nugabenti į vietą kurioje yra perdirbama nafta į mazutą, vėliau į degalus.

Dar galėsite po visa LS važinėti ir ieškoti pigesnio kuro, visgi įdomiau:)

Verslas-Taigi kaip vyks verslų pirkimas, pardavimas? Visų pirma serveryje yra neperdaugiausiai verslų, jie ne taip paprastai gausite tarkim 24lt/30min, taip bus tokiu pora bizniu, bet šiaip dažniausiai gausite į minutę pinigus, bei tarkim užkandinė "Hesburger" ir nusipirks koks lankytojas mėsainį, ir už tai gausite dalį pelno, tuo pačių galėsite ir investuoti pinigus , jūs turėsite nueiti į nekilnojamojo turto agentūrą, kurioje užlipę ant pickup'o, galėsite pasirinkti Pirkti. Pasirinkę jūs įvesite unikalų verslo numerį kuris bus nurodytas laisvame pastate, tuomet jums bus atidarytas GUI dialogas, kuriame rašys kainą . O dabar kaip vyks pirkimas? Paspaudę ant Pirktijums reikės įvesti unikalų verslo numerį, kurį rasite verslo vietoje, tuomet jums išmes GUI dialogą kuriame bus parašyta suma kiek kainuoja verslas. Norėdami perparduoti verslą kitam žaidėjui, jūs turėsite eiti pas notarą ir ten sutvarkysite visus dokumentus. Po starto planuojame idiegit sistemėle, kad galėtumėte pirkti baldus,turėtumėte laisvą plotą, arba kabinetą biznio.

Atrankos-Čia pas mus atrankos kitaip vyksta, beja kas nori tik į direktorius, prižiurėtojus(nors pas mus jie kitaip padaryti ne prižiurėtojai)

Valdžia- Čianais nebebus "Emigracijų, Direktorių prižiurėtojai" ogi kodėl? Manau tikrai tai pabodo, darau visai kitokį dalyką, kolkas iš anketų renku, bet tačiau bus kadencijos, tam tikra laika bus poste, paskui bus įvairiausi debatai, pokalbiai , dalyvavimas, ir ivairus rinkimai. Tarkim Seimo Pirmininkas yra Admin/Vip prižiurėtojas, bet pirmą turės tapti seimo narių kuris turėdamas 3lvl adminą, bei moderatorių "kita" skiltyse privalės irodydi iš kokio molio drėbtas, labai daug aiškinti, viskas forume pas mus aprašyta.

Eventas Automatinis

Šiuo metu yra sukurtas tik vienas automatinis eventas, tai BMX eventas, kas 20 minučių prie kiekvieno žaidėjo atsiras po BMX dviratį ir atsiras taškas į kurį reikės užšokti. Užšokti turėsite per 15 minučių. Už užšokimą gausite prizą.

Darbai be pakvietimo: Xp reikalaus tik be pakvietimo darbuose, kuo daugiau XP surinksite, tuo geresni darbą galėsite dirbti.

Gatvių valytojų darbas - tai darbas žmonėms, kurie sunkiai randa darbo ir reikia bent minimalaus atlyginimo, šiame darbe jums bus pateiktos vietos kur turėsite važinėti iš taško į tašką ir taip gausite pinigus į algą, tiesiogiai paprastas darbas vairuoti ir blizginti gatves nuo primėtytų nuorukų ar tiesiog purvo.

Autobusų vairuotojų darbas - tai paprastas darbas mėgstantiems vairuoti, aišku reikia turėti išsilaikius teises, šiame darbe važinėsite pagal savo maršrutą į stoteles, ramus darbas nereikalaujantys didelio fizinio pasirengimo, o tiesiog mokėjimo vairuoti, geros nuotaikos bei nusiteikimo darbui, alga ne didoka, jeigu daug kas naudosis viešuoju transportu šiek tiek taupymui turėsite pinigų.

Tralistų darbas - šiame darbe reikia vežti automobilius į kitą firmą, aišku krovinys nelengvas, nes jeigu netaip vairuosite ar jums užkliūdys bevairuojant, tai galite netekti krovinio, nes nutruks trosai ir jums didelis nuostolis, su šiuo darbu galite užsidirbti neblogai pinigų, aišku reikia mokėti vairuoti tralo furas, nes iš tikrųjų čia ne automobiliu važinėtis, darbas gan sunkokas, bet ramus.

Inkasatorininkų darbas - šis darbas reikalauja prakaito bei pavojų, jūsų darbas pervežinėti pinigus, aišku vežti nėra sunku, tačiau pavojų kelia, nes bet kada nežinai kada gali išlįsti kokia mafija ar koks manijakas ir bandyti apdaužyti inkasatorių bei atimti visus ten esančius pinigus. Taigi jeigu eini į šį darbą patartina apsidrausti gyvybę.

Furistų darbas - šis darbas yra ramus, bet paragauti furisto duonos verta, nes užsidedi muzikos, pasikrauni krovinį ir veži, darbas ramus bei pelningas, taigi jeigu nori sužinoti daugiau manau apsilankysi šioje firmoje ir išmėginsi furisto duoną, beja nuo šio darbo priklauso ir miesto bendzinas, nes gi vis dėl to, privalėsi atvešti degalinėm bendzino.

Dalių vežiotojų darbas - norisi dirbti mechaniku, bet nepriima į darbą, nes nepakankamai turi patirties? Gali pavežioti dalis mechanikams, gal užmesi akį kaip jie viską daro, arba kai krausi dalis į furgoną kažką išmoksi, darbas skirtas vežioti dalis, ką žinai pavežiojus dalis gal lengviau pateksi į mechanikus.

Lakūnų darbas - šis darbas skirtas mėgėjams skraidyti, aišku jūs galite skraidinti žmones, paprastas darbas mėgstantiems plačias oro erdves. Šiame darbe galite skraidyti po tolimas erdves.

Pilotų darbas - šis pilotas skirtas paprastiems oro mėgėjams, kurie mėgsta iš oro patirinėti oro erdves, šiame darbe su sraigtasparniu galėsite skraidinti žmones kur reikia, jeigu taksi bus neaktyvus.

Paštininkų darbas - reikia šiektiek pinigų ant cigarečių? Šis darbas kaip tik tau, tiesiog reikės vežti paštą žmonėms, lengvas, paprastas darbas, nereikalaujantis nei teisių, nei fizinės parenkties, pats lengviausias darbas, aišku jeigu nesergi širdies ar plaučių ligomis, nes šiektiek silpnos jėgos reikia paminti dviračiui ir paduoti paštą.

Gaisrinės darbas - mėgsti gelbėti žmones, bet ne operuoti, tikrinti sveikatą? Šis darbas kaip tik tau, čia gali užgesinti gaisrus ir jokių operacijų tau atlikti nereikės, užgesinti ir viskas.

Darbai su pakvietimu. XP nereikalaus, tik Direktoriaus pakvietimo.

Medikų darbas - tai turbūt svarbiausias darbas serveryje, nes nuo medikų priklausys žaidėjų gyvybės, būnant 10 proc. Kai liks mazai gyvybių žaidėjas nugrius ant žemės ir tuomet automatiškai bus iškviesta medicinos pagalbos. Jie turės atskubėti per 5 minutes laiko, jei per tą laiką nespės žaidėjas mirs ir bus nugabentas į lavoninę, kur jis praleis 2 min laiko ir jam bus suteiktas naujas šansas gyventi, o jeigu medikai spės atvykti per 5 minutes laiko, tai turės parašyti komandą /pagydyti ir žaidėjo vardas, taip bus diagnozuota problema ir žaidėjas išgys. Šį darbą galės dirbti ir vyrai ir moterys, darbe tai pat galėsite pardavinėti šarvus, galėsite pardavinėti "sveikatos pažymėjimus" , be ju į darbą negalės patekti, nes reikalingą gera sveikata, beja pažymėjimas ne amžinas, jis bus tam tikra laiko tarpą, tai turėsite apsilankyti pas medikus dažnai, beja, bus ligos, kurias gydys medikai, taigi veiklos tikrai bus.

Taksistų darbas - Jei žaidėjas neturi pinigų išsilaikyti automobilio ar motociklo teisių, ar neturi pinigų nusipirkti automobilį ar motociklą, tai tuomet žaidėjas gali išsikviesti taksi, kuris nuveš į jūsų nurodytą vietą, kaina bus nustatoma direktoriaus ir yra komanda /imti V_P kaina uz kilometra, taigi taksometre matysite kiek uz kilometra mokėsite, manau tai paskatins akcijas, per kurias kvies taxi Taksistų darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

Policijos darbas - dar vienas iš svarbesnių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso serverio žaidėjų likimas. Policija gavusi iškvietimą vyksta į nurodytą vietą išsiaiškinti kas ten atsitiko, gaudo nusikaltėlius, patruliuoja mieste. Turint 1 nusikalstamumo lygį bauda siekia 200 LT. O jei neturi tiek pinigų, tuomet gali sėstis į kalėjimą, kuriame sėdėsi 60 sekundžių/1 minutę laiko. Policiją galima iškviesti parašius komandą /kviesti policija. Policijos pareigūnai turi būti atsargūs gaudant nusikaltėlius. Policijos darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys, beja policija turi Slaptosios Policijos Skyriu, kokia uniforma, ir kokia paskirtis sužinos tik direktoriai. Policija turės daug galimybiu, gaudyti ieškomus , komanda /ieškomi rodys gaudomus iki 20star, o /gaudomi daugiau nei 20, taigi gaudomi spec tarnybų reikalas, tačiau galėsite ne vien tikrinti teises, bet ir ispėti už tam tikra pažeidimą, jaigu tarkim vairuotoją ispėsite 3kartus, jis netenką teisių, o patikėkite manimi, teises išsilaikyti bus labai sunkų, ir nemanau, kad bus tokių kurie norės jas prarasti., galėsite patrulioti su radaru kurioje nors vietoje ir matuoti greitį.

FTB (federalinių tyrimų biuras) darbas - tai darbas, kuris atstovauja teisėsaugą, bei vykdo teisingumą prieš stambaus mąsto nusikaltimo grupuotes. FTB agentai gali bet kada viešose vietose tikrinti narkotikus, daryti patikrinimus. FTB agentai valo /gaudomi sąrašą ir daro kratas pas žaidėjus ieškant nelegalių narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Taip pat jie privalo malšinti streikus, gelbėti pagrobtus žmones, padėti kitų teisėsaugos institucijų pareigūnams jei jie prašo pagalbos. Taip pat gaudo žaidėjus važiuojančius nepagal kelių eismo taisykles. Tai pat galėsite ispėti pažeidėja tarkim jis neturi gun licendzijos ir gun nešiojasi ,galėsite jį už tai nubausti smarkiai, o jai turėdamas licendzija grubiai naudos ginkla po 3isp neteks ginklo licendzijos.

Armijos darbas - savarankiška specializuota armijos įstaiga. Didelę patirtį armijos darbuotojai įgija dalyvaudami treniruotėse. Armija gelbėja įkaitus iš mafijų ar gaujų zonų. Armijos darbuotojai pasižymi taiklumu. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

S.W.A.T darbas - tai teisėsaugos sritis, kurios pagrindinis darbas įkaitų išlaisvinimas, streikų malšinimas bei /ieskomi sąrašo valymas. S.W.A.T yra pagrindinė jėga skirta įkaitų išlaisvinimo operacijoms. S.W.A.T yra labiausiai susikoncentravę į gaujas, gaujų veiklas, gaujų stebėjimą bei gaujų užgrobtų pastatų atgrobinėjimą. Taip pat yra susitelkusi į stambių ir itin pavojingų nusikaltėlių gaudymą, galė. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.Tai pat, galės ARAS vyrai nuo sraigtasparnių nusileisti virve panaudoje komanda /virve , bei tai pat naudotis komandomis, kaip F.T.B ir už ginklu represijas malšinti DM mieste.

Radijos darbas - įdomus darbas, kai reikia praskraidinti žaidėjų nuotaiką vedant įvairias rubrikas, skambinant žmonėms ir imant interviu, apgaunant draugus. Radijos klausytojų nuo jūsų vestų įdomių rubrikų prasiskraidina nuotaika ir būna linksmesni. Už įdomius anekdotus ar kokius laimėjimus gali būti sumokamas ir prizas. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys. Galėsite vesti įvairias laidas, kviestis žmones į eterį vesti prubrikas, daugmose serveriu reikia priminti rubrika, bet jum nereikes, užteks suvesti /rubrika klausimanina ir jum kalbant per eteri bus taip, .: pvz {Klausimanija}Vardenis_Pavardenis: Pirmasis klausimas skamba taip: ...

bus dar kaupiamas prizas, kuri galėsite apdovanoti laimėtojus, taigi nekrtapštysite kišenėje pinigų, beja, mes ta komanda darome atsargiai, kad nebutų piknaudžiavimų.

Mechanikų darbas - tai irgi svarbus darbas, nes nuo mechanikų priklauso žaidėjų automobilių likimas. Mechanikai gali pataisyti automobilį, nutempti automobilį. Mechanikai tempia automobilius paliktus ne vietoje. Taiso automobilius, pardavinėja technikine. Todėl kiekvienas žaidėjas gali išsikviesti mechaniką pagal jo tūrimą problemą, beją jaigu reikės technikinės, privalėsite atvykti, pas mechaniką, ir jis apžiurės automobilį jūsų ir švertines būkle nuspres ar gausite technikinę, paskui po kažkiek laiko turėsite vėl ją isigyti, beją negalėsite daužytį automobilių, nes netyčia atsitrenkus į sieną gali automobilis neužsivesti dėl variklio gedimų, ir be mechanikų neišsiversite. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

Mafijozų darbas - Tai nusikalstomama grupuotė, kuri užsiema šešėline rinką, bei daro visą nusikalstomamą veiklą LSNG šalyje. Šie nusikaltėliai, ne vien grobs, ar suvedinės sąskaitas su priešais, tačiau galės menkinti kitus mafijozus, jų bus 2: Cosa Nostra, Tiny Locos Mafija. Jie grobią, kovoją už garbę, bei pardavinėja ginklus, narkotikus, beją padarėme tai ko galbūt nepadarė serveriai, tai galima bus užsakyti kontraktą tuo pačiu ant žmogaus, nes kartais užknisa pirkti ginklus, ir sušaudyti ta niekša, užteks dabar ir užsakyti mafijozu samdyma, tam yra komanda suderintą, taigi mafijozai veiklos turės. Darba gali dirbti vyrai ir moterys, jaigu įgave Krikštatėvio pasitikėjima:)

Gaujų gyvenimas - Tai kaip smulki, bet kraupi nusikaltoma grupuotė, tačiau direktorių nerinksime, o jas pardavinėsime, vietoi klubų, nes klubų nedarysime, beja šios gaujos galės ne vien grobti, bet ir galės kovoti su kitomis gaujomis , bei grobti teritorijas.

:)

Serverio startas kolkas nežinomas, serveris padarytas 80 procentų, iki kalėdu planuojame spėti.

Registruokitės ir jūs šiame tinklapyje! adresas- www.lsng.lt

Savininkai: Deimantas_Hygas, Auris_Chiller.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...