Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Rlf-best || Naujos kartos serveris...


simaslt11

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1354818910.png

Favorite-icon-16x16.png NAUJOS KARTOS SERVERIS Favorite-icon-16x16.png

Jau kone 4 mėnesius duris atvėręs projektas Reallife.lt laukia dar daugiau žaidėjų! Per šiuos tris mėnesius projektas sulaukė tikrai nemažai žaidėjų, tačiau dėl modifikacijos nestabilumo bei kitų smulkmenų jie dažnai išsiklaidydavo kitur. Šiandien mes esame kur kas stipresni su dar aukštesne žaidimo kokybe bei dar daugiau galimybių turinti kompanija siekanti pateikti kuo geresnį San Andreas multiplayer žaidimo serverį. Serveryje didžiausias pasiektas žaidėjų kiekis buvo 20 žaidėjų.

Information_Icon.png Kaip vyksta žaidimas

Kadangi daug kam patinka skirtingi miestai šis serveris Jums siūlo visus (SF)! Gyvenk ten kur nori, sukurk savo miesto taisykles ir jį užvaldyk! Žaidimas prasideda viename GTA:San Andreas žaidimo miestų - San Fierro. Žaidimą pradedate traukinių stotyje - pačiame sostinės miesto centre - kur vyksta visas veiksmas. Susipažinti su serverio gyvenimu Jums padės ženklelis priešais Jus kuriame vykdydami serverio gido misijas įgausite patirties bei žinoma svarbiausia susipažinsite su serveriu. Serverio naujokai būna informuoti įvairiausiais pranešimais kurie padeda pritapti serveryje. Taip pat pradėdami žaidimą serveryje gaunate simbolišką 20-ies kreditų sumą kurią galite panaudoti svetainėje pirkdami įvairius dalykus.

Susirask draugų

Žinoma yra svarbu įgauti naujų pažinčių, juk vienas lauke ne karys! Serveryje dažnai pasitaiko, kad privažiuoja "ereliai" ir pradeda šaudyti serverio naujokus, tačiau nors ir teisėsauga juos sutramdo būk visada pasiruošęs apsiginti pats. Susirask pažystamus su kuriais palaikysi santykius, serveryje pažintys yra labai svarbios, pavizdžiui tūrėdamas draugą advokatą galėsi staigiai išeiti iš kalėjimo. Tas pats galioje ir visur kitur, tūrėdamas draugą kuris bus kokios nors firmos direktorius - žinoma lengvai gausi darbą. Naujokui įpač svarbu susirasti pažinčių, serveryje yra tiesiog nežmoniškai daug užsiėmimų, tiek smulkmenų tiek didesnių kurie žinoma padeda žaisti.

Susirask savo uždarbį

Vieni žaidėjai gyvena dorą gyvenimą kol kiti būna administratorių bei policijos taikiklyje apiplėšinėdami žmones. Kaikurie suranda ir kitų būdų užsidirbti, pavizdžiui pervarinėja transporto priemonės iš miesto į kitą miestą. Pardavinėja narkotikus, ginklus ar kitas paslaugas. Kone didžiausias pragyvenimo šaltinis yra verslas ir event'ai - juose gali pinigų užsidirbti daugiausiai!Serveryje egzistuoja virš 30 darbų kuriuose nerasite tokių paprastų darbų kaip - važinėk su mašina ir gausi 70LT/min.

Dabar jau su direktoriais

Jau kurį laiką kaikuriuos darbus valdo direktoriai kurie susiranda darbuotojų ir iš to uždirba 30% vieno darbuotojo algos tiesiog nieko neveikdami. Žinoma visi atėję žaidėjai į serverį nori gauti bet kokį direktorių ir spėkit tą auksinę žinutę kurią kiekvieną dieną gauna administracija:

/admin kas super/pagrindinis admin?

/admin get mane reikia rimtai pakalbet

/get Vardas_pavarde

na ir tada žinoma prasideda, bet šiame serveryje direktorius valdo ne administracijos o juristai. Juristai už tam tikrą kreditų sumą gali parduoti laisvą darbo direktorių bet kuriam žaidėjui!

Žaidimo prasmė

Serveryje pagrindas yra Jūsų žaidimo patirties taškai, kuo jie didesni tuo geresnį galite dirbti darbą, tuo labiau esate vertinamas kaip žaidėjas ir pavizdžiui tai Jums gali padėti susirasti gaują. Ginklų patirtis, dalyvaudami dm eventuose užsikeliate ginklų patirtį. Serverio turtas, serveryje galite tūrėti tikrai daug, pavizdžiui gaujos bazę su atsidarinėjančiais vartais, garažą taip pat su vartų valdymu, privačius namus betkuriame mieste, neribotą kiekį pinigų, kreditų, narkotikų, ginklų, verslų ir dar daug daugiau.

Neaktyvūs žaidėjai - apvalomi

Serveryje du kartus per menesį apvalomi nei karto per dvi savaites serveryje neapsilankę žaidėjai: iš jų atimamas darbas, garažas, namas, direktorius, verslas bei kitą ką galėtų nupirkti kiti žaidėjai.

Kiti serverio užsiėmimai

Nepaisant to, kad laiką gali praleisti dirbdamas, bendraudamas su draugais ar kariaudamas su priešais, serveris teikia automatizuotą event sistemą kurią gali naudoti, net ir pirktiniai serverio moderatoriai/vip. Taip pat kas tam tikro laiko tarpą vyksta slowrider turnyrai, dm eventai, reakcijos patikrinimai (kaip greitai parašote tekstą) bei daug kito. Be viso šito galima būtų išskirti lažybos punktą, loterijos namus.

Serverio kontaktai:

Serverio ip: gta-host.lt:5959[/b][/size]

Ieškome rimtų žmonių norinčių prisidėti į projekto plėtojimą/administravimą

Dėl platesnės informacijos susisiketi su skype kontaktu - libarki arba pro.ltu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...