Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LTgrand | Startas gruodzio 12 diena


KiDDas123

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas SuperGames.lt forumo narsytojau! Sendien as noriu jums pristatyti San andreas multiplayer projekta pavadinimu: LTgrand, LTgrand startuos gruodzio 12 diena! Serveryje vyksta dideli atnaujinimai, Permepinama,dedamos naujos sistemos, idedami, isemami darbai. Serveryje bus Wipe, jei nezinote kas yra wipe tai as jums pasakysiu, tai yra kai serveris daro restarta ir viskas prasideda is naujo PVZ: prarandate xp, prarandate LT, prarandate dyrektoriu,admin,vip bus atrankos is naujo. Kuriama normali svetaine, o ji kuriama todel kad pasiekeme 40zmoniu rekorda!! Serverio gamemodas yra platintas, bet as jums tikrai pazadu, kad jus nebeatpazinsite, kad cia buvo platintas gamemodas. Tai tiek apie sio serverio istorija :D

Truputi apie serveri.

Truputis serverio sistemu.

1.Nuotrauka prisijungiant,prisiregistruojant i musu serveri, tai yra sistema kai jungiesi i serveri rodo gta sanandreas nuotrauka.

2.Antrankiai su animacija, kai policija surakina zmogu, rodo surakintas rankas uz nugaros.

3.Verslu sistema, serveryje galesi tureti savo versla,firma kuri kainuoja tikrai daug.

4.Parduotuviu sistema, yra sportland drabuziu parduotuve kurioje galesite persirengti ir yra legaliu ginklu parduotuve kurioje galesite nusipirkti ginklu licenzija ir paprastu ginklu.

Jei serveryje radai koki buga (klaida) nedelsk, pranesk iskart administracijai (/admin Radau bug /to pas mane). Uz kiekviena rasta buga gausite po 5000LT ir 1000XP.

Prisijungiant i serveri turesite 7000LT ir 3000XP.

Pasakau tiesiai sviesiai. Serveryje nedaliname nei XP nei LT uz XP,LT,admin,vip prasima gausite mute 600sekundziu.

Serverio pagrindiniai administratoriai: Kiddas_Strike ir Kulka_Fizz.

Serverio startas gruodzio 12 diena

IP: s3.pns.lt:8008

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...