Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 4 savaičių...

ATNAUJINTAS ADMIN PACK!

• [*:1rogulpc]Informacija

Atnaujintas! Labai daug ką pakeičiau, visų pirma pridėjau DProto (kolkas naujausią), kuris šiuo metu yra populerus serveriuose. Taip pat serverį rodys INTERNET paieškoje. Dar pakeičiau Nemesio ir Admin Zombie skin'us, pakeičiau zombių naktinio matymo spalvą iš žalios į mėlyną. Pridėta keletas pluginų, skirtų Zombie Plague modifikacijai. Reklamų tikrai rasite, ir ne vieną. Būčiau dėkingas, jei radę klaidą pranešite apie ją.

*Wuff*

34h9p39.gif

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Idigo...man kazko uzstringa servas ty tik kitiems nejuda niko stovi atrodo lik jiems butu nuluzes :D ir dar tu rasiai sita :D Atnaujintas! Labai daug ką pakeičiau, visų pirma pridėjau DProto (kolkas naujausią), kuris šiuo metu yra populerus serveriuose. Taip pat serverį rodys INTERNET paieškoje. Dar pakeičiau Nemesio ir Admin Zombie skin'us, pakeičiau zombių naktinio matymo spalvą iš žalios į mėlyną. Pridėta keletas pluginų, skirtų Zombie Plague modifikacijai. Reklamų tikrai rasite, ir ne vieną. Būčiau dėkingas, jei radę klaidą pranešite apie ją. Tai va ruko jokio nebuna :D pas mane ne melynas o geltonas kazkoks :D matymas :D

-- Papildyta --

Nu va serve kada buna nors 1 losejas be manes jis uzlusta ar kokio *Myliu SuperGames.lt*....o man nieko nebunu nei uzlustu nei ka losiu be jokio vargo nepasakiu apie kitus

Packas tikrai neblogas, tik man iskilo problemu:kodel,kai as instaliaves viska bandau ieiti i cs manes neileidzia?Raso: Steam startup(0xF;0x0012FB60) Failed with error 108:the local steam service is not running.Nzn,buvau pakeites paleidimo faila faila,bet nieko.Buvau packa pakeites i 37 ,nieko.Nzn gal cia pas mane geimas blogas ar kas,bet nesinori keisti,nes 48 protocolas ir viskas lb gr veikia,o kadangi as ne specas tai dazniausiai ka nors keisdamas sugadinu,taigi patarkit,koki packa geriau naudoti ar dar ka,buciau lb dekingas.Beje,mepu nuoroda neveikia,tiksliau "Fail is deleted".

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...