Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

TG-RPG.GTAMP.LT Užsuk.


Dariukxx43

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames.lt nariai.

Čia norėsiu viska jums papasakoti apie serveri ir mūsų planus ir ketinimus.

Pradėsiu nuo Game mod'o , mūsų GM yra kurtas daugiau 1sav bet esame aktyvus ir jau net 100% Scriptinimo ,Taipogi Turime svetaine TG-RPG.GTAMP.LT,jis yra dar tvarkomas, planuojama serverį atidaryti Kito mėnesio gale.

Prie serverio GM dirbu aš esu Skripteris Serveris jau beveik 50% Paruoštas Script 100% MTA 2,5%,aš jumis tikrai nustebinsiu jus , savo darbais. Aišku Yra ir kitų mapperiu , jeigu man kokiu problemu iškila su sveikata , ar kitomis asmeninemis problemomis , tai mums padeda : David_Burnet

Dabar šiek tiek pakalbėsiu apie forumą, forumas dar bus tvarkomas, manoma , kad gali keistis dizainas , dabar tvarkomos sistemos , dedamos naujovės , tam kad viskas sklandžiai eitusi.

Šiek tiek apie žaidimą, jame darysime , Darbai bus su xp 2500 (žaidimo patirties taškais) , kad tikrai būtų viskas realiai, nenorime , kad per pirma diena jau kas turėtu milžiniškas sumas.Tad tikrai bus idomu žaisti ir siekti aukštų rezultatų.

Serveryje bus išrinkta moderatorių, administratorių , super admin komandos.

Galiu iškarto pasakyti čia administratoriai kainuos ne taip kad po 5-10LT i men,o kainuos 20-30LT Visam Laikui iki tol kol gausite 3 ispėjimus, ir taip lengvai jus jo negausite, reikės adminstratoriaus varda nusipelnyti, taipogi "bet kas " nebus priemamas i komandą, yra sukurti klausymai, reikalavimai, tad kiekvienas bus apklaustas ir paruoštas darbui.

Mes siekiame aukštų rezultatų, ir norime išsiskirti iš kitų serveriu, mes nebusim "eiilinis serveris" aš prižadu.

Svetainė : TP-RPG.GTAMP.LT

Serverio IP : Kaip ir minėjau Serveris vis dar tvarkomas taipogi yra ir Naujienos sekite Naujienus Ačiu Kad Būnate su mumis :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...