Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.sf-lg.us.lt ateikit!Startas 18:00 (senas rek 33)


SNGIETIS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4203 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turbūt jum jau užknisau su šita reklama bet noriu pasakyti kad dabar jau normalei daromas gm, nebus jokiu naujų restartų, žaisim kaip žaidę, lėvi direktoriai bus pakeisti labiau privilegijuotais nes ana kart bet kas buvo išrinkti, dabar turim normalę komandą kuri ir dirbs prie serverio, linkiu sekmės (webe www.sf-lg.us.lt vyksta atrankos, taip pat ten surašyti nauji atnaujinimai kurie bus kiekvieną dieną.

Sveiki, sendien noriu jum pristatyti nauja serveri, nors serveris gyvuoja jau ne pirma savaite taciau paleistas naujas,pirktas gm tik sendien. Gm neripintas, naujas idomus ir nenuspejamas, dar nespejau visko isnarsyt ;). Yra idomiu sistemu, namu bei bizniu, pries pradedamas zaidima gali issirinkti tau labiausiai patikusia istorija su atskirais skinais. Stai aprasymai tiesiai is serverio apie kiek viena is ju (visos turi savo ypatumu): 643b2a63a28db539883d8955df677ea5866.jpg

Serveryje pilna nematytu mapp darbu, kurie kartais aky rezia o kai kurie tikrai paivairina zaidima. Webas sukurtas pries pora valandu tad ten vos viena tema, tad direktorius renkam apklausose serveryje. Pasirinkti istikruju nelabai yra is ko nes senieji zaidejai susislave geriausius darbus o ju , su direktoriaus pakvietimu nera daug nes zmoniu ,liudna ,bet dabar vos vienetai, ateityje tikimes didesnes sekmes sioje srityje.

Masinu turgus yra pastate, ten uzsisakote masina, kuri atsiras prie masinu turgaus, masina valdoma komanda /tc arba NUM 6 keyborde. Taip pat yra komanda /masina kuri jum taip pat pasako pora masinu komandu

Jusu darbo vartai atsidarys paspaudus NUM 4 savo keyboarde jei esate sialia vartu kuriuos norite atidaryti

Norint ieit i pastata turit uzlipti ant icon ir paspausti [ENTER] mygtuka, iseiti-tas pats.

Pagr. adminu turim pora ,bet direktorius ir privilegijas dalina Mykolas, SKYPE: mykolas2001

Serverio webas yra tik forumas, ten vyksta atrankos ir pranešamos serverio naujienos ir informacija, konkursai ir kita.

Stai dar pora nuotrauku is serverio:

eb63f000db7771c68ff258a9ae3e4f71484.jpg

HostName: *SF-LG*Tik Cia Tikras Gyvenimas

Address: gta-host.lt:5462

Players: 0 / 199

Ping: 20

Mode: SF-LG 1.0.0

Map: San Fierro

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4203 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...