Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RMG - Realus Miestelių Gyvenimas.


Afigiet

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames.lt lankytojai :) Kuriamas naujas SA:MP Projektas , biškį apie gamemodą:

Sistemos - Jos yra unikalios pvz : ./navigacija parašius komandą jums išmes GUI lentelia kurioje bus parašytą "Įžimiausios vietos" , "Darbai" , "Laisvalaikis" , "Akropolis" ir t.t. , Užsiminiau apie "Akropolį tai ir papasakosiu : PC Akropolis ( Prekybos Centras ) Ten galėsite įsigyti įvairių dalykų nuo mašinų iki drabužių , tiek batų ir pnš. Toliau mane sužavėjo Mašinų sistema , ji ne tokia kaip visuose serveriuose , jūs turėsite savo mašinos rakčiuką visadą su savimi , kur tik beitumėte ( Yra galimybė jį pamesti ) Radus jį jums bus pranešta viršuje chat 'e ,kad radote rakčiuką , parašius /raktas išmes detalia info apie raktą ir mašiną ... Tiek Sistemų dabar. :]

Darbai - Jų nėra labai daug , tai būtiniausi darbai , kadangi serveris tikrai nežadam startuoti su 100 žmonių ir nedarom 25 darbų , o dabar yra 7 darbai tai Policija , Medikai , Taxi , SPD ( PD Paaukštinimas ) , Mechanikai , ir Dyleriai . Mes norime ,kad vienoje firmoje dirptų 7 - 9 darbuotojai ir būtų liuks o , ne firmoje direktorius ir pavaduotojas jugi nesamonė :) Taigi , serveris daromas RPG Stiliaus ir bus ruošiama atvaizduoti tikrą gyvenimą. Forume vyksta atrankos į darbus ! ( http://www.RMG.us.lt )

Gaujos - Jų taip pat yra tai būtų "Ballas" ir "Grove" apie gaujų sistemas nieko įpatingo nėra , tik , kad gaujos galės gropti žmones ir juos surišti komandą /surišti ji veiks tik gaujoms , tai tiek.

Dabar pašnekėsiu , apie projekto savininkus : Tai būtų Mantas ir Mindaugas , Mantas , penkiolikmetis jurbarkietis , programuotojas, mokantis IPB , PHP , HTML , koduotes , bei jų kalbas. Mindaugas , Keturiolikmetis Mapperis , pasišventęs mappinimui , puikūs mapp darbai sudėti serverį , ir paruošti startui.

Norėčiau nepamiršti ir forumo , Mūsų forumas http://www.RMG.us.lt , Ten vykstą atrankos prašom nepatingėt užsiregistruoti , juk tai taip lengvą ! Neužtruksite nei 1 minutės , dabar apie forumo dizainą tai tikrai paprastas angliškas dizainas , aš jį parsisiunčiau ir susilietuvinau iš vieno angliško tinklapio , dabar apie forumo sistemas ( Hookus ) yra įdiegtą REP Sistema , TopOnlineUser , TopPostUser , bei daug kitų sistemų , jai ko nerasit tam bus šaukykla , administracija jums suteiks pagalba visda :)

Taigi mūsų svetainė: http://www.RMG.us.lt

Darbai : http://rmg.us.lt/index.php?/forum/5-darbai/

Atrankos : http://rmg.us.lt/index.php?/forum/4-administracijos-skiltis/

Facebook :

Kitą ( Diskusijos , Grafika [GFX] , Forumo žaidimai , Mapp darbai : http://rmg.us.lt/index.php?/forum/6-kita/

Skype: igameslt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...