Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.RMG.us.lt - Tai kas naują .


Afigiet

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki - Gumos netemsiu ir pradėsiu . Naujas SA-MP Projektas . (

http://RMG.us.lt )

Serveris - Yra RPG stiliaus , veiksmas vyksta Kaimeliuose ( Serverių neeilinia modifikacija labai mažai ) , Mapp darbai visi unikalūs , scriptintą nuo tuščio notepad lapo , serveris kurtas tikrai ne vieną , dvi dienas ruoštas ilgą laiką kol pagaliau galės išvysti dienos šviesą tai bus : 2012-11-15 dieną ( Betą Startas ).

Sistemos - Daug labai neturiu ką pasakyti , bet iš pirmo žvilgsnio krito akin Automobilių nuomos sistemą , ji kurtą ilgą laiką kol kaškas pavyko , taigi įsėdę į mašiną gausite GUI lentelia kurioje rašys ,kad jūs nuomuojate mašiną pavadinimu ir t.t. Toliau mane sužavėjo unikali namų sistema , kuri turi spintą bei sklepą . Visas serveris surištas su MqSql Tad yra ruošiama VVP ( Vartotojo Valdymo Panelė. )

Darbai - Jų nėra itin daug ... Tai nuo PD ( Policijos Dapartamento ) iki Samdomų žudikų , ) ( Daugiau info forume:

http://RMG.us.lt )Taippat yra ir dvi gaujos "Ballas" bei "Grove" Turi savo teritorijas .

Forumas - Forumas yra šiuolaikinis , IPB ( invision pover board ) varikliukas 3.3.3 , Dizainas yra edintas , su mūsų pieštu backgraund , Taippat ieškoma forumo moderatoriu kurie būtų nusiteikia kurti temas forume bei prisidėti prie jo plėtojimo . ( Daugiau info forume:

http://RMG.us.lt )

Administacija - Tai projekto Savininkai: Mantas ir Mindaugas , Mantas , Penkiolikmetis Grafikos piešėjas bei programuotojas , Mindaugas , Ketorelikmetis Mapperis , reklameris , bei fantazuotojas , linksmas iškalbingas darbui , pasišventęs mappinimui .

Mes būname:

Webhelp.eu - Svetainių kūrimo , tinklapis .

SuperGames.lt - Lietuviai žais arba mirs ! .

Facebook.com - Laisvas bendravimas .

GTA-SUPORT.lt - Viskas su samp .

SAMP.lt - SA:MP Tvirtovė .

P.S Kas nori keistis reklamomis skype: igameslt

Mus rasite :

Svetainė :

http://RMG.us.lt

Facebook :

Skype : igameslt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...