Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RLF-BEST | Jau aktolu....


simaslt11

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1352555732.png

Favorite-icon-16x16.png Geriausias RLF-BESt.v4.LT Serveris Favorite-icon-16x16.png

2012-11-10 buvo pirmą kartą paleistas serveris.Serveris bus naujinamas kas savaitę tad nobodu nebus

Information_Icon.png Kaip vyksta žaidimas

Serverį valdo kreditai

Nesvarbu ar turi patį geriausią darbą ar tu esi geriausioje miesto gaujoje, serveryje visada daugiausiai galios turi kreditai. Tūrėdamas kreditus galėsi įsigyti kone viską, galėsi lengvai pasamdyti žaidėjus ir viską persverti į savo pusę. Serveryje kreditus gali įsigyti iš žaidėjų, arba paremdamas serverį ir siūsdamas trumpasias sms žinutes.

Kaip nusiprikti kreditų?:

Išsamesnė informaciją rasi mūsų portale: http://www.RLF-BEST.v4.LT

Susirask draugų

Žinoma yra svarbu įgauti naujų pažinčių, juk vienas lauke ne karys! Serveryje dažnai pasitaiko, kad privažiuoja "ereliai" ir pradeda šaudyti serverio naujokus, tačiau nors ir teisėsauga juos sutramdo būk visada pasiruošęs apsiginti pats. Susirask pažystamus su kuriais palaikysi santykius, serveryje pažintys yra labai svarbios, pavizdžiui tūrėdamas draugą advokatą galėsi staigiai išeiti iš kalėjimo. Tas pats galioje ir visur kitur, tūrėdamas draugą kuris bus kokios nors firmos direktorius - žinoma lengvai gausi darbą. Naujokui įpač svarbu susirasti pažinčių, serveryje yra tiesiog nežmoniškai daug užsiėmimų, tiek smulkmenų tiek didesnių kurie žinoma padeda žaisti.

Susirask savo uždarbį

Vieni žaidėjai gyvena dorą gyvenimą kol kiti būna administratorių bei policijos taikiklyje apiplėšinėdami žmones. Kaikurie suranda ir kitų būdų užsidirbti, pavizdžiui pervarinėja transporto priemonės iš miesto į kitą miestą. Pardavinėja narkotikus, ginklus ar kitas paslaugas. Kone didžiausias pragyvenimo šaltinis yra verslas ir event'ai - juose gali pinigų užsidirbti daugiausiai!Serveryje egzistuoja virš 30 darbų kuriuose nerasite tokių paprastų darbų kaip - važinėk su mašina ir gausi 70LT/min.

Dabar jau su direktoriais

Jau kurį laiką kaikuriuos darbus valdo direktoriai kurie susiranda darbuotojų ir iš to uždirba 30% vieno darbuotojo algos tiesiog nieko neveikdami. Žinoma visi atėję žaidėjai į serverį nori gauti bet kokį direktorių ir spėkit tą auksinę žinutę kurią kiekvieną dieną gauna administracija:

Žaidimo prasmė

Serveryje pagrindas yra Jūsų žaidimo patirties taškai, kuo jie didesni tuo geresnį galite dirbti darbą, tuo labiau esate vertinamas kaip žaidėjas ir pavizdžiui tai Jums gali padėti susirasti gaują. Ginklų patirtis, dalyvaudami eventuose užsikeliate patirtį. Serverio turtas, serveryje galite tūrėti tikrai daug, pavizdžiui gaujos bazę su atsidarinėjančiais vartais, garažą taip pat su vartų valdymu, privačius namus betkuriame mieste, neribotą kiekį pinigų, kreditų, narkotikų, ginklų ir dar daug daugiau.

Serverio Svetainė:

Mūsų Tinklalapis yra: http://www.RLF-BEST.v4.LT

Ieškome rimtų žmonių norinčių prisidėti į projekto plėtojimo

Dėl platesnės informacijos susisiketi su skype kontaktu - libarki

Serverio Monitorius:

468x60.png

Serverio ip: 77.241.202.2:8020 arba s2.pns.lt:8020

Savinikas:StileX_Chilli

Vyr.Administratorius:Matas_Profas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...