Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Bayside-life.wu.lt Unikalus Projektas Vienintelis Lietuvoje Bayside Mieste.


luxas92

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Su jumis sveikinasi Lukas_Ramonas,

Bayside-Life.wu.lt DPK Vadas, 3Lvl Administratorius

Noriu jums pristatyti unikalų projektą, vienintelį lietuvoje

Vykstantį Bayside mieste Bayside-Life.wu.lt

Šioje Temoje Rasite: Aprašymą, porą sistemų ir kt.

Taigi, supratote, reklamuoju jums bayside-life.wu.lt Serverį. Jis yra unikalus beveik dėlto, kad nėra kito serverio, kurio veiksmas vyktų bayside miestelyje. Šis serveris nestartavęs, bet startuos šį penktadienį. Lukas_Ramonas (DPK Narys) Jau yra atidaręs Atrankas kolkas tik į 4Direktorius: Policija, Taksi, Medikai, Mechanikai. Serveryje bus 3Gaujos/Mafijos. Viena iš jų - Bayside Mafija (Šis direktoriaus postas jau užimtas) Lukas direktorius pradės daryti darbų,kurių atrankos atidarytos analizes. Bus renkami pirmieji direktoriai prieš startą, kad galėtų iki starto susitvarkyti savo skiltis. Starto laikas dar nežinomas, bet serveris atsidarys Penktadienį apie 17Valandą. Susidomėjusius prašome užsiregistruoti tinklalapyje www.Bayside-Life.wu.lt (Webas dar bus tvarkomas T.Y. Dedamas pagrindinis su html dizainu, įdėtas gražesnis forumas, didesnės galimybės, perkamas domenas) Dabar, atskleisime tik porą sistemų, kad nebūtų Riperių - Bus universiteto sistema, Auto-VM Sistema, Žinoma, kas be ko Namų, automobilių , verslų sistema ir daug kitų unikalių dalykų. Visko atskleisti nenorime, geriau jūs ateikite į šio serverio webą ir sekite naujienas. Taip pat Penktadienį, per startą stengsimes siekti rekordo. Ką dalinsime - Litus,xp Su automatine premijų sistema. Na, aprašymas mažas, bet kviečiu jus užsiregistruoti, sekti naujienas ir būti Bayside-Life.wu.lt Žaidėju. Vis tik, čia rasite veiksmo, kadangi jau netokia ir dažna vietovė. Taigi, Laukiame jūsų! :)

Serverio IP: Neatskleidžiamas

Savininkas

James_Vercetti

Padėjėjas

Lukas_Ramonas

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nenoriu būti eilinis noliferis, ateiti į serverį ir flood'inti į /admins kad duotų kąnors, tad gal užpildysiu darbo anketą.

:)

Su mielu Noru! P.S Jau išrinkti policijos, Bayside mafijos, Taxi Direktoriai, Dabar tikrinu vieno bandytojo i mech direktoriu aktyvuma :) REGISTRUOJAMES!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...