Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Rng.LT gryžta.


Anarchija.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Citata iš savininko Denio:

Sveiki, taigi projektas RNG.LT su trenksmu grįžta į SAMP pasaulį. Šiame projekte, pasikeis gan nemažai dalykų, tačiau pagrindinis projekto tikslas išlieka turbūt panašus: Sukūrti gerą žaidėjų bendruominę, kad visi galėtų jaukiai žaisti, projektas gyvuotų labai ilgą laiką, ir, kad šis projektas būtų kažkuom išskirtinis nuo kitų. Šiuo metu, visas projektas, ruošiamas serverio atidarymui, ir vyksta tikrai labai greitai visi darbai. Pagrindinė žaidimo modifikacija ir išliks RNG.LT, tačiau žinoma atsiras dar daugiau atnaujinimų, bus sutvarkytos programinės klaidos, ir turbūt bus išimta tai kas tikrai nereikia. Taip, pat pagrindinis tikslas atsižvelgti į jūsų pasiūlymus, ir bent didžiąją dalį jų išpildyti.

Šiuo metu mūsų pagrindiniai tikslai:

Surinkti kuo rimtesnę, geresnę administracijos komandą.

Sutvarkyti pilnai Vartotojų Valdymo Panėlę, padaryti atnaujinimų.

Nors šiek tiek atnaujinti visą mūsų RNG.LT svetainę.

Išrinkti forumo moderatorius ir, kad jie prižiūrėtų puikią tvarką forume.

Sutvarkyti pilnai iki galo RNG.LT žaidimo modifikaciją, bei atnaujinti.

Atsižvelgti į žaidėjų pasiūlymus, ir nors didžiąją dalį jų išpildyti.

Sukūrti, bei viską gerai apmąstyti apie serverio ekonomiką, kad nebūtų pinigų nei mažai, nei daug, o kainos prilygtų žaidėjų atlyginimui.

Kad sudaryti puikią žaidimo komandą, mums reikia jūsų pagalbos! Tiesiog, jeigu turite noro, jėgų, sugėbėjimų, laiko tai daryti iš žemiau išvardintų punktų, tad pildykite apelecijas atrankų forume, ir jeigu jūs mums tiksite, jūs tikrai pakliūsite į mūsų komandą.

Mums reikalingi žmonės:

PhotoShop'eriai - Kitaip tariant dizainieriai, kurie galėtų mums kūrti įvairiausius parašus, avatarus, logotipus, reklamas, ir kitus reikalingiausius paveiksliukus.

Vaizdo įrašų meistrai - Tie kurie užsiima vaizdo klipų kurimų, redagavimu, filmavimu ir pnš. Jūsų darbas būtų: filmuoti kas vyksta mūsų serverije, kurti įvairiausius intro ir kitų pobūdžių vaizdo klipus.

MAP'eriai - Tie kurie užsiima GTA mapp'ingu. Mūsų serveriui reikėtų tokių žmonių, kurie galėtų unikaliai, kokybiškai be klaidų map'inti ko mums prireiktų. Tiesiog jūsų darbas: Ką pasako, tą ir padaryti.

Forumo moderatoriai - Jums reikėtų kuo dažniau prižiūrėti tvarką forume. Trinti beprasmius nereikalingus forume pranešimus, stebėti, kad visi laikytųsi forumo taisyklių. Taip pat privalote rašyti viską be rašybos klaidų, ir Lietuviškomis raidėmis.

Štai, pagrindę šiuo metu, labiausiai mums reikėtų tokių žmonių, bet tai jau nebepabaiga. Jeigu kažką išmanote kito, kas čia nepaminėta, arba galite padėti mūsų projektui, ko čia nepaminėta, susiekite su manimi asmeninę žinutę.

Serverio modifikacija - Mūsų projektas, naudos pagrindinę, buvūsiųjų kūrėjų kūrtą modifikaciją. Tačiau, tikrai bus sutvarkytos visos žinomos žaidimo modifikacijos klaidos, atsiras naujų sistemų, unikalių darbų, ir panašiai. Ką mes būtent darysime, ir darome nieko, nebus pranešta, kad per BETA serverio startą, (lapkričio 30d.) jūs galėtumėte patys viską pamatyti. Turbūt, šiek tiek reikėtų jūs sudominti, kas planuojama ir bus padaryta. Taip? Taigi, pačiųjų pirmųjų atnaujinimų tikslai tai - nekūrti naujų sistemų, o išspausti ką įmanoma iš senų. Na pavyzdžiui: Darbų, nebus labai labai daug, tačiau kiekvienas darbas turės kažkokį tikslą, kažkokias misijas, kažkokias unikalias komandas ar panašiai. Žinoma, nepagalvokite, kad nebus naujų sistemų. Jų irgi atsiras, bet tai jau ne pagrindinis pirmojo BETA starto tikslas. (....)

Turbūt, daugelis užsimąsto, apie tai ar tikrai čia bus labai įdomu žaisti, ar čia bus kažkokia nesamonė? - Apie, tai nieko sakyti, žadėti negalime. Čia jau per BETA startą, jums patiems reikės spręsti. Žinoma, stengsimės labai, kad jums čia viskas tikrai labai patiktų.

Tikrai nuoširdžiai, laukiame jūsų per mūsų serverio BETA startą, - Lapkričio 30dieną.

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...