Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Darbas nera ispudingas, bet nera ir labai prastas 7/10.

na apie filmavima kalbek su youtube del ju cia vaizdas dreba

gal ir paprastas darbas bet tikrai yra kazko vertas ir vsai normaliai atroda

Del drebejimo youtube tikrai nekalta, tu cia filmavai su kokia kamera ir dar kaskokius efektus bandei uzmesti kad nesimatytu, arba tiesiog labai prasti efektai :D

felka555, labai rimtas kritikuotojas.. Bet kodėl tavo darbų nematyti čia? Reputacija tikrai gera :D

Sutinku ir reputacija nekokia :/ pastebejau daznai felka veliesi i gincus, na bet tai priklauso nuo zmogaus charakterio :)

Redaguota , nario n0l@G

felka555, labai rimtas kritikuotojas.. Bet kodėl tavo darbų nematyti čia? Reputacija tikrai gera :D

1. Buvau įdėjas savo kelis darbus, tačiau dabar nebekeliu. O kam man tas ? :) Nematau reikalo, jog čia būtų prestižas dėti į šį forumą kiekvieną šūdelį, kurį sukuri. Aš pas kitus žmones paklausiu, kaip darbas padarytas ir kokios jame klaidos/ ką galima ištaisyti. Man jūsų nuomonės visiškai nereikia

2. Dėl rep- dabartinė debiliška rep sistema. Paėmė 2 lopai ir pradėjo po kiekvienu post po -rep. Tadam, štai ir mano -. O man tai *Myliu SuperGames.lt*, aš žinau, kas aš esu ir kokio lygio esu. :)

Darbas nera ispudingas, bet nera ir labai prastas 7/10.

Del drebejimo youtube tikrai nekalta, tu cia filmavai su kokia kamera ir dar kaskokius efektus bandei uzmesti kad nesimatytu, arba tiesiog labai prasti efektai :D

Sutinku ir reputacija nekokia :/ pastebejau daznai felka veliesi i gincus, na bet tai priklauso nuo zmogaus charakterio :)

nesiveliu aš jį jokius ginčus, man tik patinka, kai kiti nervuojasi :mucha:

Felka, kaimietis sakai :? kūrva pokemonas dužes net nežinai iš kur esu, vpšč dužes esi žmogau, skype tu numesi man ar ne, nes jau atsibodo laukti, išsiaiškinsim viską galbūt neesi toks dūxas kaip atrodai.

Aš tau sakiau, kad ignoruosiu, tačiau mano nuomone esi kaimietis nes:

1. Tavo paveikslėlis visiškai kaimietiškas. Paveikslėlis atspindi toks, koks tu esi, o ne dėl prikolo (bet čia dar nieko)

2. Tavo rašliava kaimietiška. Tu naudoji žodžius kaip cit cūcikas būdon etc. :) pačiam tenka su kaimiečiais kalbėti, tai tu nei kiek nesiskiri nuo jų savo kalba. :|

3. Aš neturiu su tavim ką aiškintis, nes tiesiog nėra ką. Tu atsipalaiduok žmogau. Tau kažkas kažką parašė, pradėjai stūmt kaip nesveikas etc. :) Čia virtuali erdvė, o tu čia dar matai, ką aiškintis? :mucha:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...