Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[SaCity] Serveris vertas dėmesio [RPG]


FreeZ-

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, su draugais kuriame projektą vardu saCity. Tai reiškia San Andreas City, kas mokės tas išsivers. Serverio stilius bus RPG, Lietuvoje šių serverių yra mažoka. Bandysime patekti į RPG gretas. Serverio miestas bus FortCarson, kurių Lietuvoje taip pat nedaug. Serverio startas dar gerai nežinomas, bet žinau tik vieną, kad jis bus greit. Su šiuo serveriu norime pasiekti gerą rezultatą ir labai stengiamės. Serverio puslapis yra www.sacity.our.lt su laiku imsime .lt domeną. Daug kas galvos, kad tai nerimtas projektas nes be .lt galūnės. Bet, manau serverio rimtumas nesikeičia dėl svetainės galūnės. Taigi truputį apie sistema.

Verslų sistema

Serveris turi unikalią verslų sistemą. Prie kai kurių pastatų yra pickupas. Ant jo užlipus suvedus komandą nusipirksite verslą. Jei norėsite gauti iš verslo pinigų kas kurį laiką turėsite siųsti dokumentus valstybei ir gausite pinigus. Kai kuriose parduotuvėse kur bus verslas nusipirkus prekę verslo savininkas gaus pinigu į verslo biudžetą.

Mašinų turgaus sistema

Na ji labai jau nesiskiria nuo kitų serverių. Bet, mes jums prižadame, kad ją tobulinsime. Dabar truputį apie ją. Nuvykus į mašinų turgaus zona išsirinksite mašina paspaudus "ENTER" jūs gausite automobilio informacija. Jeigu jus tenkins mašina galėsite paspausti "pirkti" o jeigu ne "nepirkti". Nusipirkus mašina bus pagaminta ir atsiras prie FortCarson mašinų serviso ( persidažyti mašina, susitaisyti ją ). Nuvykus atsirakinsite sėsite ir važiuosite į tech. apžiūros garažą.

Namų sistema

Namų sistema irgi jau labai visiems žinoma. Bet čia truputį "unikalesne". Apie sistema: Išsirinkus patinkama namą ir užlipus ant pickupo suvesite komanda ir ten išmes "GUI" lentele ar tikrai norite pirkti namą. Jeigu sutiksite pasirašysite dokumentus su valstybe ir gausite jo raktus. Namų valdymo komanda /namai. Ten galėsite duoti namo raktus kitam žaidėjui, juos atimti, įrengti seifą ir ten dėtis pinigus,narkotikus ir kt. Galėsite perrašyti namą kitam žaidėjui arba jį parduoti valstybei.

Direktorių sistema

Na pas mus serveryje taip paprastai negalėsite gauti direktorių per atrankas ir panašiai. Jį galėsite gauti iš seimo narių, pagrindinio admino. Prie kiekvieno darbo bus parašyta darbo kaina (direktoriui). Bet jos bus didelės. Galvojate, kad taip bus paprasta gauti direktorių užmoki ir viskas? Ne, ne. Jūsų informacija pirma bus apžiūrima ar neturite įspėjimų, ar turite tam tikrą lygį ir kiek maždaug praleidžiate per dieną serveryje. Visa šita apžiūra vyks ~5min bėgyje. Jeigu viskas gerai gausite direktorių gausite transporto priemones ir galėsite vadovauti.

Registracija

Kai norite prisiregistruoti jūs turėsite įvesti slaptažodį ir savo el. paštą. Pamiršus slaptažodį parašysite administracijai savo el. paštą ir "nick'ą" serveryje į el. paštą gausite slaptažodį.

Na manau truputį supažindinau su serveriu. O dabar apie administraciją. Administracija jums padės išspręsti visas problemas susiejusias su serveriu ir svetaine. Jeigu reikės, padėsime ir GTA SAN ANDREAS klausimais. Dabar savininkai.

Lukas_City - Skripteris, weberis, savininkas. Skype: speed1447 el.paštas: [email protected]

Evaldas_City - Reklameris, weberis, savininkas. Skype: the_end20111

Dabar truputį informacijos apie serverį. Laikas, žemėlapis, svetainė ir panašiai.

Darbo Laikas: 24/7

Žemėlapis: FortCarson [ FC ]

Svetainė: www.sacity.our.lt

Na šįkart užteks. Galiu šią informacija keisti betkada. Dadėti naujų sistemų ir pnš. Registruokites forume, diskutuokite, dalyvaukite konkursuose!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...