Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.Bayside-life.wu.lt- Prisijunk ir Tu!


Yogho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, noriu jums pristatyti naują serverį kuris yra Bayside kaimelyje. Tai yra kolkas vienintelis serverys Lietuvoje tokiame mieste. Serveryje yra daug įdomių ir nematytu sistemelių kuriuos tikrai turėtu jus sužavėti. O dabar apie pačia serverio sistemas.

Mašinu sistema

Serveryje yra tikrai nepaprasta mašinu sistema. Yra mašinu turgus su gui lentele. Car turguje galima pasirinkti 3 variantus, tai yra: Spotriniai automobiliai , paprasti automobiliai ir motociklai. Nusipirkus mašina, ji atsiras gražioje eikštelėje.Nusipirkus automobilį, jums reikės važiuoti į technikinės garažą ir ten pereiti tech. apžiurą, kitaip jus galės pagauti policija. Įlipus į mašiną, jus turėsite parašyti komandą /valdymas ir jums išmes gui lentelę, kuriuoje galėsite pilnai valdyti mašina. Mašinų pozicija isisaugos automatiškai. Tai pat, serveryje galėsite turėti net 2 mašinas.

Algos

Serveryje yra algų sistema. Dirbdamas darbe jus uždirbsite algą. Alga jums eis į jūsų forndą. Tam tikromis valandomis, jus galėsite išimti savo uždirbtus pinigus iš fondo. Tai galėsite padaryti prezidenturoje. Norėdami sužnoti, kiek esate užsidirbe

Degalinė

Dėgalinėje bus 2 rūšiai degalų, tai yra bus Benzinas ir Dyzelis. Kiekvienas automobilis yra pritaikytas prie kito kuro.

Darbai

Yra 4 darbai su direktoriaus pakvietimų tai yra: Policija, Medikai, Taxi ir Mechanikai. Darbų yra mažai, bet todėl, kad miestelys yra nedidelis. Yra tik pagrindiniai darbai. Bus išrinkti 4 direktoriai, šių darbų, o patys direktoriai , vėliau galės išsirinkti sau pavaduotoją.( Yra pavaduotojų sistema.)Tai pat yra 3 darbai be direktoriaus pakvietimo, tai yra: Ugnegesiai, Žvejai ir Ledų išviežiotojai. Yra komanda, /sunaikinti, tai yra, po darbo kiekvienas žmogus galės sunaikinti savo darbinę mašiną.

Vairavimo mokykla

Vairavimo kykla yra San Fierro mieste. Pirma jus galėsite teleportuotis iš Bayside kaimelio į San Fierro miestą, išsilaikyt teises ir po to vėl grįžti į Bayside kaimelį. Vairovimo mokykloje jums reikės pirma pereiti Teorijos Egzaminą, po to tik galėsite išlaikyti važiavimą. Vairavimo eikštele yra gražiai sumapinta, yra daug sunkių ruožu, kuriuos jums reikės įveikti, norėdami išlaikyti teises.

Parduotuvė

Yra parduotuvė : Maxima. Čia jus galėsite nusipirkti: Telefoną, Alaus, Cigarečių, Saskaitos Papildymą ir Laikrodį.

Registracija

Registracijos metu, jus galėsite pasirinti 4 variantus, tai yra bus 4 istorijos. Kiekvieną istorija, bus kažkuom gera ir bloga. Bus galima turėti daugiau patirties, daugiau pinigų arba galima bus pasirinkti istoriją su išlaikytais vairavimo teisemis. Manau, jus pasirinksite, tokia kuri jums labiausiai patiks.

Oras

Yra orų sistema, oras keičiasi kas 1 valandą. Kai Lietuvoje yra naktis, tai ir serveryje bus naktis, kai realiajame gyvenime bus dieną ir serveryje bus dieną.

Namai

Namų serveryje yra tikrai nedaug. Tai tik todėl, kad Bayside kaimelys yra nedidelis. Tad, jainorėsite nusipirkti norimą namą, jums reikės pasistengti užsidirbti daug pinigų ;) Pirkdamas namą, jums išmes gui lentelę, kurioje bus paratyta, ar tikrai norite nusipirkti šita namą, paspaude Gerai namas bus jūsų. Tai pat lentelėje, bus parašyta namo kaina.

Admin

Yra 3 admin lygiai. Kiekvienas admin lygis gali daryti ką nors kito. Pavyzdžiui 1 admin lygis neturės komandos /ban o jau 3 admin lygis turės ją. Tai pat bus ir 4 admin lygis, tai yra Pagrindinis administratorius. Jis turės daugiausiai komandų. Bet nenusiminkite, kiekvienas admin lygis turės gerų komandų, nebus taip, kad 1 admin lygis neturės išvis jokių komandų, arba turės tik 1 komandą.

Misijos

Yra misijų sistema. Norėdami gauti xp ir lt, jums reikės įveikti misijas. Įveike misiją, jus gausite tam tikra xp ir lt kiekį. Misijas galėsite pažiurėti paraše /misijos.

Kita

Beveik viskas serveryje ant gui lentelių, tad jums bus lengvai viską suprasti. Naujokai, nežinantis miestelį, galės viską rasti paraše /gps. Yra /info komanda, kuri rodys jūsų visą informaciją, jį irgi yra gui lentelėje. Jojse galėsite pažiurėti kiek turite xp, lt savo rankuose, kiek turite banke. Taip pat , galėsite pažiurėti kokiame darbe sirbate, koks direktorius esate, ar esatr VIP arba ADMIN. Tai pat, galima bus pažiurėti kiek turite gramų žolės, kiek laiko sedėsite dar kalejime ir net kiek esate pražaide serveryje.

Serveryje yra daug gražių mapp darbų, visus mapp darbus galėsite pažiurėti mūsų serverio video. Dėl gražių mapp darbų padėkokime n0l@G.

http://www.youtube.com/watch?v=1yRkGLU9NFE&feature=youtu.be

Serverio vebas: www.bayside-life.wu.lt

Jau galite registruotis, pildyti anketas į administratorius, direktorius ir forumo prižiurėjotojus,tai yra į Moderatorius.

Tai pat, forume, jus surasite daugiau Informacijos apie serverį.

Administracija

James_Vercetti (Foster) - Serverio įkurėjas, Scripteris, Veb kurėjas.

Admin_Nolag ( n0l@G) - Serverio pagrindinis administratorius, Mapperis.

Administratoriai yra renkami, tad paskubekite pildyki anketas forume www.bayside-life.wu.lt

Serverio starto laikas, dar tiksliai nėra žinomas, IP irgi nėra žinomas. IP bus paskelbtas mūsų forume taip pat ir superganes.lt forume viską pranešime.

Nepamirškite užsiregistruoti mūsų forume www.bayside-life.wu.lt

Redaguota , nario Foster
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ok, as jum pasakysiu, nevarykit jus ant to zmogaus dziaukites , kad bando kazka kurti kitaip negu kituose serveriuose.

Baikit smerkt jus zmones, o vietoj to, jau geriau palaikytumete!

Sekmes tau su serveriu :)

Ačiu.. Šeip nekreipiu i juos dėmesio, nes patys ka tik moka, tai paimti LTG gm nupirkti pns.lt hosta ir džiaugtis serverių ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Zmones nusisnekate ipac Kn1f3, jai sakai nenolifini ir t.t tai kodelgi sakai jog moki daugiau? Ir jau antra musu srv reklama, o pirmas postas tavo... Nestumkit jog tai prastas miestas. Negi geriau dar vienas is 1000 SF serveriu, ar koks kitas nuvalkiotas miestas ar kaimelis? Serveris dat net nestartavo o jus jau peikiate, neisbande. O del unikalumo. Netgi pats Sarg yra kaskurio GRP editas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...