Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LTG 3/100


WeeDs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kuriu naują serverio aprašymą, nes senajį ištrynė. Iškart noriu pasakyti jog šioje temoje kaip ir praeitoje negirsiu serverio, o biškiuka apie jį papasakosiu ir pabandysime aptarti kelius reikaliukus. Beto tikrai neprirašysiu daug medžegos apie serverį, nes tam neturiu tiek laiko ir noro.

Serveris yra kuriamas jau gan neblogą laiką, bet su serveriu dirbu visą tą laikas vienas tai aš Arnis_Pgr. Serveryje tikrai yra į ką pasižiurėti, bet serveris dar nėra pasiruošęs išvysti dienos šviesą ir džiuginti žaidėjus savo modifikacija. Gal manot, kad aš neturiu lėšu ?

Ne, taip tikrai nėra lėšų yra tikrai daug, gal net ir perdaug, bet kaip ir minėjau modifikacija yra dar neparuošta darbui. Joje kolkas trūksta

didelės tvarkos, dabar įėje į serverį matytumėte besimėtančias mašinas ant kelių ir t.t.

Tai yra jog modifikacija dar kuriama, aišku per startą to tikrai turėtu nebūti, nebent įvygtų labai didelė klaida ar kažkas panašaus.

Kaip minėjau serveris yra neparuoštas startui, bet tinklapyje vyksta atrankos į įvairius direktorių postus, tai pat neužilgo prasidės rinkimai į prižiurėtojus ir t.t. kas norite direktoriaus statuso turėtumėt paskubėti pildyti anketą, nes gali būti jog jūsų norimo darbo anketa bus užrakinta ir bus išrinktas direktorius. Manau supratome vieni kitus.

Šiolaikiniai "samperiai" visi šmeižia modifikacijas kas jose blogai, o jei pamato kokia klaida tai būna didžiausia sensacija, bet ar kanors jie patys moka ?

Manau ne vienas yra girdėjas blogų atsiliepimų apie LTG, kad pilną bugų, bet jūs pažiurėkit kiek serverių pasijungę tą modifikacija ir serveryje būna po 15 prisijungusių žaidėjų ir visi patenkinti ar tai realu jog tokia bloga visų niekinama modifikacija sulauktų į dieną po 15 prisijungusių žaidėjų ir skaičius nemažėja...

Na tada turbūt modifikacija turi ir šioki tokį privalumą kurį nenori pamatyti dauguma žmonių ir juos tiesiog bando paslėpti su kritika, per kurią serveris krinta žaidėjų akyse.

Turbūt jau supratote jog mano modifikacija yra kuriama nuo LTG senosios modifikacijos, bet tai nereiškia, kad tai yra ta pati modfikacija. Manau ir bandau įrodyti, jog nusimadymas savo darbą gali pilnai pakeisti daiktą visai kitu. Ir aš nebandysiu meluoti (kaip dauguma populeresnių lietuvos serverių), jog kuriu nuo kokio tai nors GRP 4. Tiesa sakant aš nematau tikslo meluoti, ar dabar būtu didelis skirtumas jog tarptautinis serveris (SARG) būtų sukurtas nuo kokio LTG, ne siesiog norima pasipuikuoti ir apgauti žaidėjus, kad jie unikalūs. O ar unikalumas negali būti ant LTG ?

Gali, aš pakeitęs tekstą pilnai galiu sakyti, jog čia yra unikalus mano sugalvotas tekstas.

Bet tai pat norėčiau priminti, jog Lietuvoje tai pat pilna serverių kurie tiesiog pajunge modifikacija ir ją vadina unikalia. Mano manymu čia yra Lietuvos SA:MP gėda. Bet mes nieko negalime padaryti, to neįmanoma sustabdyti, juk modifikacijas turi ne vienas tūkstantis Lietuvos piliečių kurie sekmingai gali jas pajungti, nes kaip visi žinome yra žaidimų serveriai ir jie tikrai nėra brangūs.

O ar ne kiekvienas norėtu savo projekto kuriame būtų vyriausias ? Čia yra grynas teiginys dėl ko atsiranda serveriai kurie niekuom nesiskiria nuo 100 - to kitų.

Serverio ip 77.241.202.5:8010

Serverii gausi sveikastos pazimejima ir vairavimo pazimejima.

taigi serverio informacija

Serverio adresas:

77.241.202.5:8010

Serverio pavadinimas: *LtG*Prisijunk prie tobulo zaidimo

Serverio būsena: Įjungtas

Žaidėjų: 3 / 100

Žemėlapis: _=sanfierro=_

Musu web'as ltg-xl.ucoz.com

Malonaus Zaidimo. LTGAdministracija

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...