Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5651 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Svarbiausia ne bėda spręsti, o pabūti nuskriaustais, ar ne, hariux4'as, nes kol kas taip ir nesulaukiau nei vieno paveiksliuko adresą, kad galėčiau ir aš pamėginti. :)

Kai suprasit ką parašiau, nustosit jaustis nuskriaustais ir sugebėsit prisiminti kaip skaityti be kalėdinės euforijos, atsiųskit kuris nors čia paveiksliuko adresą, kurio jums neina įdėti. Nes taip niekas ir nesusitvarkys, jeigu aš jo negausiu. O iki kol tai pavyks padaryti, visiems Šventų Kalėdų ir gal dar tada iš anksto Naujųjų Metų. ;)

O jeigu taip ir nepavyks prabusti nors kam nors, tai susitiksim kitais metais.

;):lol::woot::P

Aš nieko netvarkiau. Ir apskritai čia ar ne jūsų klaida bus, nes visų kieno prašiau padaryti screen'ą ir pateikdavau tvarkingą paveiksliuko adresą, jiems jau klaidos nemesdavo.

[img=http://www.adresas.lt/paveikliukoadresas.gif]

Man apskritai čia kažkokia mistika, nes kokį tik dėjau paveiksliuką, kokį tik testavau visi man veikė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5651 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...