Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

unitazai butent bet kartais buna tokiu mokyklu kur ir tie patys 10-12 uzbado pirstais,pwz kai pas mus vien pakalbek su mergina iskarto jau tipo myli...

Tai reikia mokėt argumentuot savo nuomonę, o jei pradeda skiest nesąmones pasiūlyt išsiaiškint kaip vyrams ir tiek. O tokie, kurie skiest pradeda dažniausiai pradeda myžt į kelnes, jei pasiūlai pasikalbėt apie tai, ką jis skiedžia.

banner.png

Per jaunas tu dar meilėms. Dročink tik.

Pasilieku prie nuomonės kad reikia į akis sakyt tai.. Bet jei nejauku, blogiausiu atvėju yra dabar tokios užklausos kur kitiems draugams siunti ir tipo atsakymus turi atsakyt.. Tai gan vaikiška bet tavo atveju bandyčiau taip. Kaip pvz. ta užklausa turėtų atrodyt..:

Kas aš tau?

1. Angelas. ;)

2. Mažutis/e. ;*

3. Brangiausias žmogus ;)*

4. Draugas/e. ;)

5. Pelenius/e xD

6. Princas/cese ;D*

7. Zuikis @

8. Patinki man ;)

9. Būsima/s vyras/žmona xD*

10. Gražus objektas ;D*

11. Afigenas žmogus ;P

12. Susikinėsi su manim? =)*

13. Nekenčiu tavęs ;/

Na ir daugybę kitų variantų, man dažnai va visokius tokius siuntinėja tai iš patirties sakau :D Sekmės :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...