Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na gm tia platintas iš intiko nieko nepadaryta, nes nieko ir nemoki, o dėl projekto idėjos plagijavimo tai nuo Euro bus nekas ;D

1. Gm rašau pats nuo 0.

2. Už tave tikrai daugiau moku.

3. Vapšė gali dingti forumo neatsibodo kitų kritikuoti, o pačiam girtis kad daugiau moki???

1. Viskas net mappai atitinka kažkokio seno prson break gm'odui nes atsimenu panašu lbj žaidžiau... ir esu ne viena toki mtes kaip tavo...

2. Ant danties daugiau moki (nes aš nemoku visai ;)), ant kito ne.

3. Neatsibodo kritikuoti vaiku vogiančiu kitu idėjas ir nieko nemokančiu ir sakančiu kad raše gm nuo 0 nors raše tik tekstus nuo 0 ir tai tik juos išverte...

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Išsavo nedidelės patirties žinau, kad moda geriau rašyti Anglų kalba, nes Lietuvei nelabai mėksta tokius serverius.

Patikėk manim, esu sukūres 4 GM, ( 1 Drfit ringdavosi Ru, En, kinai, turkai. 2 Mini races keli neiaiškios kalbos buvo :D 3 Battle Field Irgi EN, RU buvo atidarytas vos keles min, nes pamiršau užrakint, bet turėjau 5 žmones. 4 RPG nieko nebuo, nes nebuvo baiktas ) bandžiau kurti ir RPG Anglų kalba, bet pritrūko EN kalbos žinių.. ( taipat ir Pawno ) :D

-- Papildyta --

Ai ir dar į Drift Lenkai, dar prikolinom su R0l1S ir dar 10 žmonių per skype.... ( Senas geras atsiminimas :cry: )

asd1.gif

Tai padarysiu sistema kalbų. Gi ją sukurti visiškai lengva.

Kad pas tave lietuviu žinios kraupesnios už mano ( kai aš visiškai jos nesimokau ir nesidomiu ) o anglu tai vapše žodi "maybe" parašiai "meybe" tai čia tragedija tai kokiom tu kalbom gali padaryt? ateis anglai sakys kaimietis raše huj čia ein suprast ;D

Ha ha ha. Labai juokinga... Kad ten klaidą padariau tai nereiškia kad dabar nemoku aš angliškai...

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

Tai padarysiu sistema kalbų. Gi ją sukurti visiškai lengva.

Kad pas tave lietuviu žinios kraupesnios už mano ( kai aš visiškai jos nesimokau ir nesidomiu ) o anglu tai vapše žodi "maybe" parašiai "meybe" tai čia tragedija tai kokiom tu kalbom gali padaryt? ateis anglai sakys kaimietis raše huj čia ein suprast ;D

Ha ha ha. Labai juokinga... Kad ten klaidą padariau tai nereiškia kad dabar nemoku aš angliškai...

Iš tikro ten buvo žodis "meyby", jei neklystu :mucha: O šiaip - peškitės per AŽ, arba laukit, kol hustrine tikrai sukurs kažką anglų kalba - tada bus galima komentuot.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...