Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nimas VS Callgame || Finaly ram! *VERTINAM*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš už Nima.

Bet gražiau CallGame [ Jei jo visi tokie mapp darbai, tai labai daug objektų ], bet nepagal grožį vertinau ši kart.

Ne :( kiti mažiau šitam neskaičiavau objektu ištiesu delto taip ir gavos :D o šiaip stengiuos bent y 40~60 objektu neilipt jei taip imanoma būna o šiče ištikro neskaičiavau prisipažinsiu leidau dėt neskaičiuojant :D objektu ištikro labai daug 230 Nenustebsiu jei pralaimečiau :)

YUP!

Jei gerai prisimenu rezultatas 4:7 mano naudai, o kadangi męs kovą darom iki 10 balsų, tai reik dar 3 man arba 6 Callgame'ui.

Ką aš noriu tuom pasakyt?- ogi, kad balsuojam, balsuojam!

Paprieštarausiu tau dėl balsų skaičiaus surašau žmones už ką balsavo galėsi pasiskaičiuoti jei koky praleidau pasakykit

Už callgame: Aleksas pavyzduke killsta slayer arnius / 5balsai

už nimas: look evaldas149 demoxz felka555 owerwing divito/ 6balsai

delto tau reike dar 4 balsų o man 5 (če pergaliai kuriam kiek reike o rezultatas DARBARTINIS :

callgame:nimas

5:6

P.S. DeLux3. balsas nesiskaito (jis parašė kad už tave kai dar nebuvo ikelti abudu mapp darbai tik vienas tavo o buvo pasakyta bei ir taip aišku kad balsai atiduodami tik sukėlus abeju žmonių mapp darbus :) ) če tesiog parašiau jei jy priskaitei prie to 7balsu

Nimas

Kodėl už jį? Todėl, kad darbas yra daug švaresnis, realistiškesnis, mažiau apkrautas. Tačiau klaidų irgi yra, jeigu jau žiūrint į darbą kaip į RPG stiliaus kūrinį: gulintys policininkai prie pėsčiųjų perėjų, įvažiavimo... Mažai vietos transportui pasistatyti. Na ne tai kad mažai vietų, o tiesiog labai maži tarpai tarp kmb_beam. Tarkim su Bullet kas nors atvažiuotų į restoraną papietauti, pastatytų jį tiesiai, ir kaip išlipt netrenkus durelėmis kitam automobiliui?

fb52a6e360ceccc9755806289056de4a477.png

Nimai, per fux'a iš manes balą gauni. Nes jei iš taves nuėmiau balų uz aikštele, tai pas call galiu 2 ar 3 nuimt. ( Jai visos car stovėtu visose vietose tai neimanoma išvažiuot būtų )

Nu ir dar pas call tas GTA SA Užrašas, Poto vienoj vietoj kaip tvora sueina prie bariuko + no vidio, so kitų feilų neina apžiūrėt. :/

asd1.gif

Nimai, per fux'a iš manes balą gauni. Nes jei iš taves nuėmiau balų uz aikštele, tai pas call galiu 2 ar 3 nuimt. ( Jai visos car stovėtu visose vietose tai neimanoma išvažiuot būtų )

Nu ir dar pas call tas GTA SA Užrašas, Poto vienoj vietoj kaip tvora sueina prie bariuko + no vidio, so kitų feilų neina apžiūrėt. :/

koke jus teta esat pikta :D mapp darbo ikelti pačio negaliu nes jis vienam projektui priklauso .... jiems mepinau palei užsakima daviau ten viska jie pasitaisys jei kas sakė :D o ats gta sa:mp užrašas padėtas speceliai! Nes dar užmiršit kad sa:Mp žaidžiat pradėsit šaudit visur kaip per counter strike koke versija koke ten žaidžiat ar dar koky karini žaidima če tesiog dm'erisu atvedi ir parodai tu žaidi sa:Mp ne cs :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...