Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

El Venturo + istorija


Minde_Svedas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(Seniau sukurtą temą moderatorių prašau ištrinti. Ačiū)

Taigi, kadangi ten niekas neberašo, nusprendžiau temą sukurti dar kartą, aną užrakinant. (Moderatoriai ir tie kurie gali temas trint, pasižiūrėkit patį viršų. Ačiū)

Taigi, istorija tokia: Viskas prasidėjo nuo

Tai buvo pirmoji mano sukurta sala (salų grupė jei tiksliau). Toliau nusprendžiau vėl kurti salą, kadangi vienas iš mano planų buvo prie kiekvieno didžiojo miesto sukurti bent po vieną salą. Taigi, sekantis miestas buvo Los Santos. Šalimais jo nusprendžiau susikurti kitą salą, joje įrengiant ir porą bazių (numatyta vėliau). Sala vadinosi
Kurį laiką po šito darbo salų nekūriau. Tada mappinau tai, kas šaudavo į galvą. Ir galiausiai, nusprendžiau sukurti salą šalimais Las Venturo. Ją nusprendžiau pavadinti
Taigi, jau prasidėjus statyboms iš karto kilo keblumų. Kadangi toje vietoje, kur turėjo būti kelias, ėjo geležinkelio tiltas, jungiantis Los Santos ir Las Venturas. Taigi, teko kelią nukreipti žemyn, vis galvojat kad netektų kelio sukinėti per daug. Tačiau, kelias išėjo tiesus. Ir užbaigus kelią, pradėjau ruošti salą. Saloje pradėjau dėlioti įvairius namus, ženklus, netgi pastatyti dangoraižiai (ko dar jokiame mano mape nebuvo) ir restoranai. Pačioje pradžioje apie oro uostą negalvojau. Tačiau, po maždaug 5 perdarymų (kadangi išsisaugojimo technologiją radau tiktai vėliau), oro uostas atsirado. Taip pat atsirado ir uostas, tik jam perdarymų buvo mažiau. Galiausiai pradėjau tiesti kelią į Los Santos. Problemų irgi buvo. Pagrindinė problema buvo tokia, kad jeigu kelias eitų lygiai (t.y. vienam aukštyje), laivai, esantys uoste, negalėtų nuplaukti į kitą pusę. Taigi, taip atsirado ir... Galima vadint ir tiltu. Kelias buvo nutiestas. Daugiau tingiu pasakoti :D

Dabar manau bus ir atnaujinimų (baigtų, nebaigtų tačiau pradėtų ir planuojamų) sąrašas:

Baigti atnaujinimai:

Pirma sala: Namų kvartalas.

Keliai: Restoranas ir baras, degalinė (Las Venturas - El Venturo)

Antra sala: Taksi bazė, garažai, namai.

Nebaigti atnaujinimai:

Pirma sala: Aikštelės, oro uostas, uostas.

Keliai: tvorelės, naujesnė danga, linijos (El Venturo - Las Venturas), tvorelės, linijos (Los Santos - El Venturo (1 sala) - El Venturo (2 sala))

Antra sala: tvorelės, PD bazė, restoranas, PD nuosavų mašinų aikštelė (įrengta vietoj Mašinų salono restorano, restoranas perkeltas į antrą aukštą), salos platinimas

San Andreas greitkelis: Kelio danga, juostos, autostrada kol kas eina tiktai šalimais Los Santos, toliau bus ilginama.

Planuojami atnaujinimai:

Antra sala: Pora restoranų, dar kelios darbų bazės bei dar krūva namų :D

San Andreas greitkelis: Restoranai, degalinės, dar pora prijungiamų salų ir t.t.

Trečia sala

Atsisakyta: Gymkhana aikštelė (Pirma sala)

Kelias į miestelius (Prijungta prie Los Santos kelio, tiesiog nusukt reikia į kitą pusę)

Taip pat:

Komentuojam, vertinam, sakom kas blogai, kas gerai, ko trūksta ir t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na pirmas dalykas tai ačiū už komentarą. Antra - ne visos salos yra kaip iš filmų: apaugusios palmėm, žolynais ir t.t. Šitos salos yra labiau sukurtos tam, kad jose galėtų gyventi žmonės. Na kas be ko, žalumos bus, gal sugalvosiu kaip ir ką daryti, bet artimiausiu metu manau dar neatsiras.

-- 12 Rgp 2012, 15:35 --

Be to, prisiminiau, kad sukūriau ir laikraštį. O jisai čia:

http://www.failai.lt/3tokypb02b51/El_Venturo_Nr.1.doc.htm

-- 15 Rgp 2012, 04:54 --

El Venturo tolesnis kūrimas nutraukiamas. Gal kada sumanysiu viską iš naujo pradėti, bus apgalvota, daugiau saugumo, žalumos daugiau ir t.t. O kol kas... Kursiu sau patinkančius mapus kitose vietose.

Nutraukimo priežastis: Patobulintos MTA instaliavimas, kuris panaikino mapą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...