Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Left 4 Dead 2 crashų taisymas.


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi yra didelių nusiskundimų, kad pvz nužudžius witch išmeta iš geimo, safe roome taip pat išmeta iš geimo kitaip "crashina". Taigi atsirado pamoka kaip gali ištaisyti šiuos crashus. Chainsaw, viskas veikia.

1. Įsirašome Left 4 Dead 2 razor žaidimą. Ją rasite torrent.lt arba linkomanijoje.

2. Įmetame į žaidimo folderį Razor cracką ir patchą

3. Spaudžiame ant patch failo ir spaudžiame start, kad užupdatetintų žaidimą.

4. Poto atsisiunčiame šį cracką: http://www.multiupload.com/QMPL7HPPRR

5. Poto fixą: http://www.multiupload.com/QB9NT34ZHK

6. Atsisiunčiame client.dll failą: http://www.failai.in/show/F/442FED7CE/Client.dll

7. Einame į C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Left 4 Dead 2 Demo/left4dead2/bin ir nukopijuojame client.dll failą į savo žaidimo failus (razoro).

8. Client.dll kelti čia: C:/Program Files/Left 4 Dead 2/left4dead2/bin

9. Tada užupdatetinam steamą (crackinam). DĖMESIO: darykite tai su tuščiu accountu, nes jei turite legalų steam accountą, jūs gausite baną nuo steamo už tai, kad nelegaliai bandėte įrašyt žaidimus (crackint).

Steam updaterį galime rasti čia (SteamUP): http://www.mediafire.com/?2oqxgdnzmiz

10. Tada spaudžiam ant Left 4 Dead 2 shortcuto ir žaidžiate.

Paprastai pamoka yra mironlt, kadangi jis tai parašė. Aš tik perdariau pamoką, kad būtų aiškiau. O jei orginalas, tai atrodytų taip:

mironlt:

Man pavyko padaryt kad crack normalei veiktu, visi bugai iskritimai del tos naujos apsaugos CEG. Bet jei nauduot SAVO client.dll is demo versijos ir tos crackus kur siulau, nebuna nei 1 iskritimo, perejau keles kampanijas. Chainsaw, viskas veikia.

Iskart irasom crack http://www.multiupload.com/QMPL7HPPRR

Veliau

fiksa

http://www.multiupload.com/QB9NT34ZHK

O toliau prasideda idomiausia dalis, reikia atsisiusti steam ir pradeti siust Left 4 Dead demo, palaukiam kol greit atsisiuncia 1% ir sustbdom siuntima einam i steamsteamappscommonleft 4 dead 2 demoleft4dead2bin ir nukopinam client.dll i savo pilna nukrekinta left4dead left4dad_folderisleft4dead2bin , tada nukrekinam savo steama su SteamUP paimt galima cia http://www.mediafire.com/?2oqxgdnzmiz ir paleidziam game. Stai su tokiom machinacijom pavyko pasiekt stabilaus zaidimo. Pabandykit kas tiesias rankas turit...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

o tai cia tas pacsteam kokia tai programa, kuri sutvarkys viska, nes man irgi toki engine error mete, paskui vel kazka pridirbau, tai toj pacioj vietoj ismeta is game, bet jokiu lenteliu nebemeta. Dekui uz paaiskinima :)

Ir dar cia google pazejau yra tokia programa pacsteam, bet niekur nerandu pro kur ja parsisiust, tai gal galetumet koki linka numest is kur ja gaut.

Dekui, kad padedad :rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...