Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4766 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, nenoriu nieko pašiepti, nei administratoriaus nei nieko, bet šis forumas "diskusijų forumo" titulo negali pelnyti jau esu su jumis 3 metus ir pertraukomis, bet nesenai susipažinau su garbaus SuperGames.Lt Administratoriaus mąstymu, kas įvyko vakar vakare 22:00. Parašiau, kad buvau beveik įsitikinęs, kad aš pateksiu į moderatorius (Galit čia man nerašyti nesamonių, kad tik į mod nori patekti ir panašiai, nes noriu), bet po tokio susirašinėjimo nenorėjau, gauti net moderatoriaus. Supratau, kad administratorius diskusijas supranta kitaip negu aš ir visi Lietuvių kalbos kulturistai. Jis mano, kad diskusijos tai yra parašyti "už, sekmės" ar padėti kitam žmogui. 2009 metais tik užsiregistravus pajutau tikrai tikras diskusijas, manau todėl, kad Administratorius buvo aktyvesnis ir buvo susidaręs geresnę nuomonę apie diskusijas. 2010 metais jis tapo ganėtinai neaktyvus ir čia viskas pašlijo, buvo pasamdyti "nevekšlos" moderatoriai ir dabar galiu pasakyti, kad galbūt naujieji moderatoriai man pritars ir čia atsiras kas nors gero, nes man šis forumas patinka ir aš čia žadu likti, bet kaip žinome administratorius yra užsėmęs žmogus ir jis vėl išeis, tad aš žiūrėsiu jūsų darba. Taigi jis sako, kad moderatoriui ginčas yra netoleruotinas, bet tai yra gi diskusijo forumas, o kaip suprasti ginčą? Ginčas tai kai įvardinami du teiginiai skirtingų žmonių ir jie yra nesuderinami, tada argumentais bandoma nugalėti kito teiginį, šiuo atvėju apie mane buvo negražiai atsiliepta ir aš tiesiog nurungiau šį teiginį argumentais, bet poto pasidarė jau ir nemalonu pradėti perdaug "užsikolioti" kaip sakoma. Tad perėjime prie PM ir viską išsaiškinome, šiuo atvėju kai pasakiau, kad administratorius ne taip supranti jis pasakė, kad prarado mano pasitikėjimą ir tiesiog galbūt jis tikrai nesupranta žodžio "diskusija", mane kas labiausiai nervina, kad kitoje atrankoje jau tikrai administratorius į mane nežiūrės rimtai, nes ten aš prirašiau jam daug ir galbūt pasikarščiavau ir jis tai suprantu neištrindamas mano registracijos, tiesiog kartu mielas Administratoriau Aurimai norėčiau atsiprašyti už tokį įkyrų ginčą ir mano įžeidimus ir paskarščiavimus, gal karščiavausi taip dėl moderatoriaus posto, jo norėjau ištiesių, todėl, kad nelabai turiu ką veikti, daug laisvo laiko, tad manau dabar vėlgi prisirašysiu į daugiau būrelių, bet vistiek norėčiau tapti čia moderatoriumi ir stengtis kurti savo atmosferą, bet nepasisekė. Tikėkimės po mano tokios stiprios nuomonės išsakymo (Jis su ja sutiko), galbūt jis vėl persvarstys ir supras, kad abu padarėme klaidą. O šią temą rašydamas siekiu, kad moderatoriai irgi susimąstytu apie normalius ginčus kurie remiasi argumentais, ne pašlijusiais keiksmažodžiais ar žodžių junginiais.

Ačiū ir sekmės jums naujieji moderatoriai.

kulturistai

Tu kalbi apie sportininkus? :D

Na, daug tiesos tavo šitame rašinėlyje yra. Kaip supratau po atrankos, pamatęs atsinaujinusį moderatorių sąrašą, supratau, kas, Aurimo nuomone, yra aktyvumas. Aktyvumas - tai pastovūs rašinėjimai į bet kurias pasitaikiusias temas, dažnai net neperskaičius, apie ką diskutuojama. Taip supratau, kad daugiau turi šansų ne tie, kurie prirašę iki 1 000 pranešimų, yra aktyvūs bei pasiryžę moderuoti forumą, o tie, kurie prirašę yra pastovūs postintojai, užsiregistravę prieš kelis mėnesius ir prirašę kelis tūkstančius pranešimų, rašantys į kiekvieną temą, į kurią užeina ir turintys daug reputacijos taškų. Aš čia nė apie vieną moderatorių, nė vieno nebandau įžeisti, tiesiog išdėsčiau savo nuomonę.

fb52a6e360ceccc9755806289056de4a477.png
kulturistai

Tu kalbi apie sportininkus? :D

Na, daug tiesos tavo šitame rašinėlyje yra. Kaip supratau po atrankos, pamatęs atsinaujinusį moderatorių sąrašą, supratau, kas, Aurimo nuomone, yra aktyvumas. Aktyvumas - tai pastovūs rašinėjimai į bet kurias pasitaikiusias temas, dažnai net neperskaičius, apie ką diskutuojama. Taip supratau, kad daugiau turi šansų ne tie, kurie prirašę iki 1 000 pranešimų, yra aktyvūs bei pasiryžę moderuoti forumą, o tie, kurie prirašę yra pastovūs postintojai, užsiregistravę prieš kelis mėnesius ir prirašę kelis tūkstančius pranešimų, rašantys į kiekvieną temą, į kurią užeina ir turintys daug reputacijos taškų. Aš čia nė apie vieną moderatorių, nė vieno nebandau įžeisti, tiesiog išdėsčiau savo nuomonę.

True!

"Lietuvių kalbos kulturistai". Paaiškink tu man šitos frazės prasmę, nes aš neišprusęs ir niekaip negaliu suprasti jos prasmės.

Turiu vieną pastebėjimą, tavo pasaka atrodo lyg būtų paimta iš kokio angliško forumo ir perverstą per Google vertėją į lietuvių kalba. Jeigu turi daug laisvo laiko ir nori kažkam įsakinėt / nurodinėt, tai sukurk savo diskusijų forumą, kuriame tu būsi dievas.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Pats aišku dar nesu toks senis, bet ką galiu pasakyt, puse išrinktų teliukai kažkokie... :|

True, bro.

"Lietuvių kalbos kulturistai". Paaiškink tu man šitos frazės prasmę, nes aš neišprusęs ir niekaip negaliu suprasti jos prasmės.

Čia turėta omenyje, "Lietuvininkai"

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

Bet tai nauji moderatoriai pavaro. Prieš mėnesį kokį ant roliuko užstūmiau nes jis ant tiek mane už*isęs kad *Myliu SuperGames.lt*, tai dabar įspėjimą Edwii davė... :woot:

Totali nesąmone. Moderatorius rinko pagal postu skaičiu.. visi kuriuos išrinko turi 1000+ postu. Neatsizvelge net i tai, kad yra kažkiek metu ar dar i kanors. Nusivyliau administratoriumi.

Sekmes naujiesiems moderatoriams

Seip nelabai i postus ziurejo nes jeigu butu ipostus ziurejas tai butu tikrai kiti zmones.

ir jau nieko nepadarys jis pats isrinko,tai ir galvoja ar bus geri ar ne.

money gaat money komt money blijft nooit!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4766 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...