Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5184 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kadangi esu naujasis moderatorius, noriu visus perspėti (pastebėjau, nelabai patys suprantat), kad visos temos, kurios neatitiks skilties, bus trinamos, o jų autoriai - nubausti. Mums, moderatoriams, nesvarbu, atsiprašote ar ne, nesvarbios ir kitos skilties pasirinkimo priežastys.

Būkime vieni kitiem žmoniški, kad forumas taptų aiškesnis kiekvienam, kad temos nesimėtytų "belenkur".

P.S. Pakolkas, senos temos yra tik trinamos (retu atveju nubaudžiu ir autorių), tačiau už netinkamas temas sukurtas vėliau 2012-06-07 dienos - būsite baudžiami.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Žinot, matant SG temų kūrimo situaciją iki naujų moderatorių, neatrodo, kad apskritai taisykles kažkas skaitė. Be to, mano tema nebuvo sukurta, kad būtų stumiama, todėl prašyčiau. Tiesiog primenu, kad moderatoriai vėl pradeda dirbti savo darbą ir tiek, grasinti nesiruošiu, postų nerenku.

Šiaip,šitas pranešimas galima sakyt bevertis,tik priminantis forumo taisykles. Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Taigi,kam kurt ir grasint? Postų mažą?

Tu čia axujelini prieš jį?Negrąsina, nes matai, kad ne visi perskaito taisykles.

Grasina įspėjimais. 0_o

O kaip ir sakiau "Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia"

Šiaip,šitas pranešimas galima sakyt bevertis,tik priminantis forumo taisykles. Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Taigi,kam kurt ir grasint? Postų mažą?

Tu čia axujelini prieš jį?Negrąsina, nes matai, kad ne visi perskaito taisykles.

Grasina įspėjimais. 0_o

Nepavadinčiau to grasinimu, kadangi tik primenu visiškai normalias bausmes, skiriamas už nusižengimus. Grasinimas būtų, jei bausmes sugriežtinčiau savo sugalvotais normatyvais.

Kita vertus - thallium tikrai teisus.

Grasina įspėjimais. 0_o

Nepavadinčiau to grasinimu, kadangi tik primenu visiškai normalias bausmes, skiriamas už nusižengimus. Grasinimas būtų, jei bausmes sugriežtinčiausavo sugalvotais normatyvais.

Pažiūrėk raudoną žodį: tu kuri savas bausmes?! Šiaip kiekvienam yra lygios teisės,pavyzdžiui: jei aš moderatorius tai aš galiu kurti savas taisykles? wut wut.

Grasina įspėjimais. 0_o

Nepavadinčiau to grasinimu, kadangi tik primenu visiškai normalias bausmes, skiriamas už nusižengimus. Grasinimas būtų, jei bausmes sugriežtinčiausavo sugalvotais normatyvais.

Pažiūrėk raudoną žodį: tu kuri savas bausmes?! Šiaip kiekvienam yra lygios teisės,pavyzdžiui: jei aš moderatorius tai aš galiu kurti savas taisykles? wut wut.

Apie tai kalba ir eina, kad nekuriu. Gal jau gana diskutuot?

Sneroq, Divito ? moderatoriai? Na čia dabar bus visiškai kita situacija, aišku čia sarkazmas, bus ne tai kad neaktyvus moderatoriai bet dalins ispejimus nespejus pasakyt ačiū.

Tai, kad jie dūxai yra *Myliu SuperGames.lt* apsišikę lopai. Tai buvo mano paskutinė žinutė šiame nesamoningiame, netvarkingame ir Aurimo paskirtų Divito ir Senoq sugadintame forume.

100 Procentinis palaikymas.

Peržiūrėk pradžiai Gamemodes skiltį, kiek temų prikurta " FLT Už paspaudimą " Ir pan.

Šaunuolis, daryk tvarką.

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

aa7d1501c5800d0b968e22dc5a7901b290.png

Pasakysiu taip: sveikinu gavus moderatoriaus posta tačiau če nereike grasinti ispėjimais ir t.t. gavai moderatoriaus posta džiaukis o ne bereikšme tema kurk kad pasiroditum kad kaška gavai ..... nori paroditi kad moderatoriai daro savo darba? nedalink pigiu žodžiu o daryk viska darbu.... nes žodis gali būti atsiprašant šūdo vertas.... taigi dirbk ka turi daryti moderatorisu o ne kurk bereikšmes temas kad pasiroditum kad gavai moderatoriu....

sekmės

Pasakysiu taip: sveikinu gavus moderatoriaus posta tačiau če nereike grasinti ispėjimais ir t.t. gavai moderatoriaus posta džiaukis o ne bereikšme tema kurk kad pasiroditum kad kaška gavai ..... nori paroditi kad moderatoriai daro savo darba? nedalink pigiu žodžiu o daryk viska darbu.... nes žodis gali būti atsiprašant šūdo vertas.... taigi dirbk ka turi daryti moderatorisu o ne kurk bereikšmes temas kad pasiroditum kad gavai moderatoriu....

sekmės

Hmm. Neketinau nieko parodyti, ketinau tik priminti, kad jau gana nusiženginėti. Nuolat dirbu, trinu temas, o jeigu jūs to nematote, nesakykite, kad nedirbu. Apskritai, keista, kad šita tema susilaukė tiek neigiamų nuomonių. Kita vertus, žinau, ką darau ir man nelabai įdomūs jūsų tušti žodžiai, kad aš tik dalinu pažadus.

sekmės

Apskritai, keista, kad šita tema susilaukė tiek neigiamų nuomonių.

nes mes nebetikim administracija kad ji dirba ..... jei tu dirbi tikrai pagirtina dėl nepastebėjimo aš nebežiuriu jau ten tu temu.... delto gali būti kad nepastebiu bet nesiginčiju... ištryniau tavo daliparašyto teksto palikau tik tai y ką atsakau....

sekmės

Hmm. Neketinau nieko parodyti, ketinau tik priminti, kad jau gana nusiženginėti. Nuolat dirbu, trinu temas, o jeigu jūs to nematote, nesakykite, kad nedirbu. Apskritai, keista, kad šita tema susilaukė tiek neigiamų nuomonių. Kita vertus, žinau, ką darau ir man nelabai įdomūs jūsų tušti žodžiai, kad aš tik dalinu pažadus.

O moderatorius kartais neturi atsižvelgti į kitų nuomonę? Čia yra bereikšmė tema nes taisyklės matosi kurkas geriau nei tavo žemyn nukritusi tema su grasinimais.

sekmės

O moderatorius kartais neturi atsižvelgti į kitų nuomonę? Čia yra bereikšmė tema nes taisyklės matosi kurkas geriau nei tavo žemyn nukritusi tema su grasinimais.

Įdomiausia, kad trauki citatą iš konteksto, kas yra draudžiama. Pilnas sakinys skamba visai kitaip, nešmeižk manęs.

Tiesiog norėjai pasirodyti, kad esi moderatorius savo pirmuoju sakiniu.

Ar tikrai? Nežinai - nesakyk. Apskritai, tema tikrai nebuvo sukurta girtis, kad gavau moderatorių ir panašiai (vistiek visi mato, tokios spalvos nick neįmanoma nepastebėt), tema skirta tam, kad vartotojai būtų informuoti, kad reikia VĖL laikytis tvarkos (nes prieš tai tikrai nebuvo laikomasi).

Pavargau čia "atsišaudyt" į jūsų puolimus. Rakinu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5184 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...