Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

JoinCraft - Junkis ir žaisk! RPG 24/7 Faction iConomy


ProGreen

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

JoinCraft

Aprašymas:

Serveris yra sutvarkytas pluginų atžvilgiu, mepas kolkas dar nekoks, bet šio metu kuriamas naujas, daug geresnis ir naudingesnis :). Serveryje naujoku neeina žudyti, bet ir jiems neeina žudyti kitų žaidėjų, dėl to lengviau įsitvirtinti naujokams. Kad galėtum žudyti ir turėtum įvairių burtų turi keltis lygius, tai gali padaryti su komanda /rank, bet kad juos pasikeltum juos reikia pirkti už serverio pinigus, kurios gali gauti parduodamas savo turimus itemus parduotuvėje. Tai pat pinigus gali pasidėti į banką, kur auga palūkanos. Serveryje yra du pagrindiniai faction'ai, kai pasikeli rank'a (I ar +) gali į juos įstoti, užgrobinėti kito faction'o teritoriją, kariauti su priešingo faction'o žmonėmis, grobtis iš jų apsoliučiai viską, bet tas pats gali nutikti ir tau pačiam :). Serveryje suinstaliuota NoCheat sistema, kuri neleidžia žaidėjams sukčiauti, todėl nebūna nesamonių :).

Kaip įsitvirtinti serveryje?

1. Prisijungi prie serverio, viską apžiūri, su viskuo apsipranti, BUTINAI PERSISKAITAI /rules, tai pat kas valanda gali rašyti /kit player ir gauti pradedanciojo daigtus, dėl to bus lengviau įsitvirtinti

2. Pasistatai namą (kurnors už spawn'o) ir jį apsisaugai su /res (kad tai padarytum turi turėti 100 "Doller'ių" jų gali gauti parduodamas turimus daigtus parduotuvėje.

3. Nusiperki power lygi (su komanda /rank, tam reikalingi pinigai)

4. Gali kovoti prieš kitus žmones (tik ne naujokus, jų žudyti automatiškai neeina), eiti i MobArena, joje laimėti įvairių daigtu ir kitaip linksmintis.

5. Įstoti i faction'ą, kovoti prieš priešų faction'a, užgrobti teritorijas.

Serverio IP: 91.224.92.38

Jei iškyla nesklandumų, gali kreiptis į skype: petrass64

Linkime gerai, smagiai ir linksmai praleisti laiką serveryje :nice:

Serverio duomenys:

4GB RAM

~6.6 GHz Procesorius

70 Mbps Interneto sparta

Veikia 24/7

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...