Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5166 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Felka nestumk ant eDev'o. Tavo mapp darbai atiprašant šudo kruva. Ir dar prašo 20procentų pelno :D

P.s Edev čia aš QsuN Buves RTD :P

Tai Kad Felka Neko tu nesugėbi. Net aš geriau sumapinčiau nei tu.

Sumapinti, kąžin, taip pat kaip skriptini? Jei nežinai net bool reikšmiu, kur jie dažniausiai naudojami? :]

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Jei nekyla susidomėjimo šituo piliečiu, tai noriu pasakyti, jog aš tiekiu komunikabilesnes paslaugas. Į darbą įdedu daug pastangų, tai klaidų nebūna (Objektai susitryne nemirksi ir pan.) Naudoju ne Page Up ir pan, o koordinačių kodus bei tbx toolsus. Pigu ir greita! 1-2dienos ir darbas padarytas. http://www.supergames.lt/gta-samp-paslaugos/suteikiu-mapinimo-paslaugas-t102255.html

ką tu čia skelbiesi? Neįdomus tu niekam.

Visų pirma - tai yra konkurencija.

Visų antra - tu per daug reikalauji už mapinimo darbus, nors esi niekuo neypatingas ir eilinis maperis.

Visų trečia - esi dar jaunas ir, matyt, nežinai kas yra konkurencija.

Na, o visų ketvirta - Palygink mano darbus su tavo darbais. Žmonėms tu atrodai nepatikimas, nes nemoki jų įtikinti jog esi sąžiningas žmogus. Mano darbai bus įdomūs tiems, kam jie patiks. Atsiprašau, žmogau, jog įsikišau į tavo gyvenimą, tikiuosi jo tau nesugriausiu. O jeigu esu kamnors neįdomus, tai tik tau. Malonu turėti konkurentą, tačiau aš pranašesnis už tave. Sėkmės ateities darbuose.

O va čia yra, nesąžininga konkurencija ;]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5166 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...