Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Kaip pirmą išmoką kažkas gaus, užeisiu.

Jau geriau neaiskintum tu cia, jei duoda pinigus tai duoda... ir jei tau tiek lengva eik ir rasinek po 50 postu per diena ...

O koks tolkas jums iš tų pranešimų? Manot suaktyvėsit? Būsit tokie kaip toks laikiux.lt, EWar.lt ir pan.? Taigi sakau, parašinės žmonės, gaus pinigus ir dings lauk, aš norėčiau lengvai galėčiau jus į minusą nusodint, man nesunku, tiesiog neturiu laiko terliotis. :D

Tų Counter-strike projektų per akis ir akinius, bet nei vienas dar tiek neišpopulerėjo kaip mano minėti projektai. :)

Aš jums neaiškinu, ir man tuo labiau jūs neprivalot aiškint ką man daryti. Suprasčiau jūsų projektas išsiskirtu kuo nors, pvz.: unikaliais siuntiniai, pamokomis, turėtų įdėją, tikslą, o dabar? Papirkinėjat žmones...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...