Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4764 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iškart prie reikalo, Rolli, tu daužtas. O dabar prie temos, Sancio pakankamai gerai dirba, rekomenduoju jį aišku, ne visi gali skirti tiek pinigų kiek prašo kiti, tačiau šio žmogaus kainos pakankamai geros. +Rekomendacija.

PS.: Divito! Jis gal nežino apie bool' reikšmes, o tu nežinai kur dedasi libMySQL.dll. gg.

libMySQL.dll biblioteka MySQL -

Dedasi prie pagrindiniu aplankalų. Aš MySQL tada l.mažai mokėjau nes man jinai nebuvo visiškai reikalinga, nedariau nieko su MySQL o dabar dirbu gan neblogai, kaip reikia.. Ir tuomet tik pasitikslinau, o jei „ Lenkai “ nesupranta o gal tu ir ne „ Lenkas “ nesupranta, žodžio - PASITIKSLINTI! Tuomet tyliu.

Na dėl Sancio atsiemu savo nuomuone, matčiau kad dirba neblogai, per AOP [ ART OF PAWNO ] neblogas darbas buvo.

O kainos mažos, tai rekomenduoju taip pat dabar.

Dar nors vienas O.T / Įžeidimas / duodu iškarto įspėjima tam, kuris nukrypsta nuo temos, ar įžeidžia koki nors žmogų.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• ,

Kodėl tu visur mini tuos lenkus? Kaip man patinka tave per skype nervuot, tiesą sakant net nereikia pastangų tave sunervuoti. Nepamiršk atsakydamas į mano postą paminėt lenkus... Lenkai, lenkai, lenkai, lenkai, LENKAI! gg sausaini.

YES! Pagaliau gavau įspėjimą! Vadinasi mano technika veikia.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4764 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...