Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Contentai gmodo

arnius13

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va norejau pazaisti su draugu Gmod.Paskui zaidem zaidem sako dawai varom hl2 missions?Nu gerai sakau.Sako tu tik pirma atsisiusk hl2 content.Numete jis man ta linka.Kazkoks ten buvo cscheater ar cshacker nu kazkas tokio.Pasijungiu siust.Nu gerai apie penkios valandos praejo dar tik atsiunte 27 proc.Paskui vakare sako junkit kompa lauk vaziuojam i svecius nu i *Myliu SuperGames.lt* galvoju nebaige siust.Pasijungiu snd vel is pradziu.Tai dbr galvoju man greiciau butu atsisiust hl2 paprastai is steamo nu greenlumos bet paskui ar kasnors gausis.Nu pvz as nesisiunciu tu contentu hl2 atsisiunciu ta hl2 is steamo nu zaidima ir kazin bus koks efektas tipo isirasys tie contentai nereikes ju siustis?Nezinau kaip tiksliau paaiskint bet noriu pasakyt kad man gal tik reiketu atsisiust hl2 zaidima ir man jau nereikes siustis tu content.Ar taip imanoma butu padaryt ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...