Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Šią temą rašau , nes pastūmėjo draugai pripažinti , kad esu apgavęs nevieną žmogų , tai reiktų pripažinti.

Na tai va, jei kada ką nors įžeidžiau ar apgavau, tai dabar parašyk į šią temą ir gali išsilieti ant manęs jai jau taip nori dėdamas -R3P arba jei jau taip tai vartodamas necenzūrinius žodžius,bet manau to neprireiks.

Na aš tikrai neneigiu , kad esu šventas ir neapgaudinėju, aišku pasitaiko kaip noriu pabaikaut ar pnš.

Na aš esu ir biškutį prisimelavęs. Bandžiau dankstytis nauju nick'u galvojau nieks nesupras ir atsiprašau , bet jus laikiau kvailiais ir galvojaut nesuprasit , kad ten aš, bet tik dabar supratau , kad pasielgiau kvailai ir dabar manau teks atsakyt už viską... :(.

Na per tą laiką kol danksčiausi vis mokinausi skriptinti ir galų gale tikrai nemažai išmokau, tad dabar atpirkdamas savo kaltę galėsiu kažką biškį padėti nemokamai su skriptinimu :).

Jei ko reikės parašykit į skype: mepaman

Kaip jūs galvojat , ar aš teisingai padariau , kad prisipažinau ? :|

Grįžau vėl į SA:MP'ą įgavęs daug naujų įgūdžių, bei ištvermės ! [2013.06.30]

Dabar skaitau jūsų postus, ir padariau prielaidą tokią. Kaip tokių dalykų kaip rida ir panašiai, jeigu toks FS ar panašiai padės tik keletai žmonių? Kiti gal nenori? Gal geriau padaryt tokį dalyką kuris tiktų visiems?

Einant į temos pagrindą, kad prisipažinai gerai, tikiuos supranti savo klaidas ir nenorėsi jų kartot, nes tau tapus pilnamečiu tai atsilieps stipriai.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Sutinku su Luku.

Tautvydai - Norėtčiau pamatyti tavo sugebėjimus, kaip tokiu metų apgaudinėji žmones, kas bus vėliau? Kalėjime sėdėt turėtum, nes tokiu kaip tu...

Mepa - Jaunas dar tu, tai tikrai pasimokysi iš savo klaidų, turbut čia visi esantis pripažins kad yra padarę klaidų, apgave žmones, ar kitą, nes jauni dar nieko daug ir nesupranta, tiesiog galvoja apie save, o kaip ta žmogu apgauna niekas ir nepamasto.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Pats galvok, ne klausinėjęs, taip ir nieko nesukursi.

Mažiau čia verk, jis prašo įdėjų, dok jai nori o jai ne tai vapšė nerašyk.

Aš turiu įdėją :

Sukurti spidometrą:

Degalai: [ Benzinas, Dyzelis, Dujos. ] Greitis: KM/H Mašinos būklė: [ Stabili, Gera, Sunki. ] Mašinos rūšis: [ Automobilis, Dviratis, Motociklas: Pavadinimai. ]

Na manau biškį sunkoka bet gal mokėsi sukurti o jai ne tai bus *Myliu SuperGames.lt*

.

Pats galvok, ne klausinėjęs, taip ir nieko nesukursi.

Mažiau čia verk, jis prašo įdėjų, dok jai nori o jai ne tai vapšė nerašyk.

Aš turiu įdėją :

Sukurti spidometrą:

Degalai: [ Benzinas, Dyzelis, Dujos. ] Greitis: KM/H Mašinos būklė: [ Stabili, Gera, Sunki. ] Mašinos rūšis: [ Automobilis, Dviratis, Motociklas: Pavadinimai. ]

Na manau biškį sunkoka bet gal mokėsi sukurti o jai ne tai bus *Myliu SuperGames.lt*

Nu bet kas iš to jeigu įdės į serva toki spidometra, bet ten nebus duju, dyzelio sistemos? :D

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...