Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gražinu temą:

Sveiki, taigi iškart prie tikso, (ŽMOGUS MANO MODIFIKACIJOS NEGAVO) siūlau nepasitikėti šiuo žmogumi: aivaras687, tai yra apgavikas, kuris žada atsiskaityti ir nieko nedaro, žodžiu 4 žmoniem primelavo kad ims, visi laukė ir negavo nieko, rašė man neseniai, kad perves ir sustabdžiau temą, bet nepervedės ir tęsiu temą, taigi nepasitikėkite šiuo žmogumi ;]

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Sveikas, kiek žinau tai jam ištikro neįšėjo parduoti motociklo, o pinigus kiek žinau jis turi gal ne visus, bet turi kažkiek. Visu pirma motociklo neįšėjo parduoti, visu antra gal ir taip buvo, iš kur tu gali žinoti? Jaunimo nepažįsti? Visi tik kažka bando pajuokauti, ju juokavimai įšėjo veltui. Ir kąžin ar tokia įstorija jis sugalvotu..

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Melagis jis!

Va mano istorija dėl ko litų neturi.

[2012.03.25 17:21:32] Šelmis: Kokia beda yra kad tik iseitu pervesti ketvirtadieni tai taip:as vakar losiau seika jai zinai kas tas yra?? grizau velai namuo ryte atsikeliau kazkas pripasakoja kad {as rukiau zole} pz pz.sako i rankas pinigu nebegausi reikes maldauti kad duotu lt.mana

[2012.03.25 17:22:13] Šelmis: primelavo kazkas. bet duos sakysiu mano lt

Jis man siūlė didelę suma taip pat, kad iš mokinčiau jį skriptinti, jis prašė dar vieno skripterio gerai žinomo - RenisiL, nežinau ar tas Šelmis atsiskaitė jam ar ne, bet žinau, kad tikrai sukūrė jam tą pamoką dar į .pwn failą. Man siūlė lyg 200 Lt, dabar į skyp'ą parašęs, kad žadu mesti ten kažką, nebeturiu pinigų ir t.t., tieisog nežinau ar galima tikėt tuo žmogum.

ne ka ten prirase NoFear netikek nors man... kaip nori nes jis man pradejo grasinti jai nepirksiu.o as is kito zadejau imti.ir jam sakiau

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...