Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Paprastos modifikacijos negalite pasileisti, juoku darbas.

Tai ką bešnekėti kaip beveik visi tie patys nori pasileisti „ BRIGHTO atsisveikimo dovana “ kur paliko modifikacija, ten nerastumet Samp_Server.exe.

Ūnikalus Gamemodas? - Keista, kad jis neūnikalus, viskas yra padaryta by Boomeri's. Daugiau tu ji koregavai, tau teliko sukurti Pickupus ir kitą, sumapint SF miesta. Jau gamemode gatavas, na pakeisti kordinates ir kitą. Dujų sistema - Internete tokiu pamoku „ DACHUJA “.

Nieko gudro.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Hmm.. Aš nueijau į GameMode, ir f5, nieko nebuvau padarius, bet man išmete error'a, kad neranda #include , žinau, kai ištrinsiu tą atsiras kiti, kol galiausiai bus 26 Erorr'ai. Prašau padėkit.. :( Duosiu visą savaitę +R3P ir visus FLT .. Prašau (:

-- Papildyta --

Mano skype: mopsiuke123 :)

Prijėmiau šiandien padėsiu.

a65d4b19f935d4e68a0ae7f072687eda213.gif
Gali pasakyt kaip padaryt kad bendzas kainuotu nes ten free pasakyk

Rašiau aš aprašyme.:

Jai susiradote buga ir jus rašysite apie tai man į skype jus busite užblokuoti nes aš neatsakau jau ką jus ten pridarėt ir pas jus išmeta pavyzdžiui errora. Turitesitė jau patis kaš kaip susitvarkyti, čia jau nebus mano problemos.

error'a išmetė dar man nieko nepadarius. Ir gal gali pasakyt kaip atsinaujinti include?

-- Papildyta --

Hmm.. Aš nueijau į GameMode, ir f5, nieko nebuvau padarius, bet man išmete error'a, kad neranda #include , žinau, kai ištrinsiu tą atsiras kiti, kol galiausiai bus 26 Erorr'ai. Prašau padėkit.. :( Duosiu visą savaitę +R3P ir visus FLT .. Prašau (:

-- Papildyta --

Mano skype: mopsiuke123 :)

Prijėmiau šiandien padėsiu.

Žmogau, man vakar iš oro kompas išsijungė nebėjo įjungti, ar galėsi šiandien šiek tiek padėti? Bent jau ten kur tą error'a man išmeta.. Jei padėsi visa savaitę +R3P :)

1. Kai pasirengi rinktis kita istorija pinigai nusiminusuoja i minusa

2. Su jail bug kai pasodina i jail atsirandi kazkur laukuose kur gali pabegt net vartu nera pabegi toliau nutelina i tikra jaila ir parasyta uz pabegima gauni +3 minutes po to jaile nerodo laiko o kai laikas baiges is jo nepaleidzia

3. kai virsiji greiti per radarus neduoda stars

4. Vagos gaujos baziai nera masinu

5. /komandos - Vagiu info - ir kai spaudi kordinates nieko neismeta jokiu kordinaciu

6. Puse serverio darbu kai uzsidedi dyrika ir po to rasai /priimt nikas raso server unknown

command

7. namai kurie yra vandenyje kai parasai /iseit tave nutelina i vandeni

8. Bendzina eina pilt uz dyka

9. kai nuperki masina ja ismeta istrigusia i tvora

krc bugu yra daxuja o cia tik per 15min kazkur situs radau daugiau neziejau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...