Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

kad padarytu dyrektoriaus pavaduotojus, kaip raso per dyrektoriau chata raso dyrektoriaus pavaduotojas

Šitą gali pats pasidaryti, pamokos yra.

Dėl pavaduotojų: http://www.supergames.lt/gta-samp-serverio-pamokos/direktori-pavaduotojai-t86385.html

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Sveiki visi, Man reiketu kokio gero scripterio kuris padarytu: kad eitu pirkti 3 arba kiek nori masinu, Uzdetu kur tunintis ir ''dazytis'' vartus ir kad padarytu dyrektoriaus pavaduotojus, kaip raso per dyrektoriau chata raso dyrektoriaus pavaduotojas. Skype: Saragde20 arba rasykit i tema. Atlygis:. Susitarsim.

siūlau viską darytis pagal pamokas, kažką išmoksi ir sutaupysi pinigų.

pamokos:

dyriko pavaduotojas (kurta mano)

gta-samp-serverio-pamokos/direktori-pavaduotojai-t86385.html

mašinų sistemos kad galėtum antrą car ( taip pat galėsi pasidaryt ir trečia) kurta ne mano:

gta-samp-serverio-pamokos/topic-t89263.html

pamokos:

#1 direktorių pavaduotojai

#2 darbe ir gaujoje vienu metu

#3 pickup'ai

#4 Įėjimai į pastatus

#5 Stazas

#6 Šikinykas.

GRP THE BEST

Sveiki visi, Man reiketu kokio gero scripterio kuris padarytu: kad eitu pirkti 3 arba kiek nori masinu, Uzdetu kur tunintis ir ''dazytis'' vartus ir kad padarytu dyrektoriaus pavaduotojus, kaip raso per dyrektoriau chata raso dyrektoriaus pavaduotojas. Skype: Saragde20 arba rasykit i tema. Atlygis:. Susitarsim.

pamokos:

mašinų sistemos kad galėtum antrą car ( taip pat galėsi pasidaryt ir trečia) kurta ne mano:

TAAIP Esme tame kad nelabai moku ten viska daryti, :( reiktu paziureti gal kaip nors ir gautusi..

pamokos:

TAAIP Esme tame kad nelabai moku ten viska daryti, :( reiktu paziureti gal kaip nors ir gautusi..

nu manau copy/paste gali sugebėti.

pamokos:

#1 direktorių pavaduotojai

#2 darbe ir gaujoje vienu metu

#3 pickup'ai

#4 Įėjimai į pastatus

#5 Stazas

#6 Šikinykas.

GRP THE BEST

pamokos:

Galėjai antrą kart tos pamokos su direktorių pavaduotojais ir nedėt, nes aš įdėjau, bet neėsmė : ) O šie žodžiai:

tikra tiesa : )
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...