Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 70
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Svečias
Taigi ir dabar gali pervesti bugintus FLT, bei prirašyti priežastį, kam laukti kol prisijungs?

Tas va ir yra kad negaliu, banned. :)

Svečias

Neverkiam, ieškom tiesos buožgalvi ir bandom tokius buggerius kaip tu vaikyt iš čia.

Svečias
Pagaliau, pagaliau kas nors atkreipė dėmesį į tai, dėl mano turimu FLT, ir nuimė. Pagirtina, nors vaikai nebeverks ;[[

Heh tau ateme ir paliko kiek priklauso o man vapše nunulino :D

Neverkiam, ieškom tiesos buožgalvi ir bandom tokius buggerius kaip tu vaikyt iš čia.

Pačiulpt man bybio nenori nenuorama tu *Myliu SuperGames.lt*? Čia mėtai kietu, iš žalio medžio... Keliauk kur akys veda, bet *Myliu SuperGames.lt*... Tavo akys į mergas nukreiptos o į bernus.

O ar esi laikes tikro vyro bybi?

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Divito, tu parašei: "Tavo akys į mergas nukreiptos o į bernus". Pabaigsiu sakinį tavo pradėta: "Tavo akys į mergas nukreiptos, o mano (tavo - divito) į bernus" :D Tad visada pabaik sakinį, ir baikit jau čia pyktis ir keiktis, nes kitą kartą gausite po įspėjimą. Temą rakinu, viską į až rašinėkitės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...