Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Gerai, advokatas jau čia.

- Ir koks Jūsų reikalas kiek jis turi forūmo litų? Pavydas baigia b*by išgraužt?

- Jam davė forūmo litus kažkoks žmogus, tai baninkit tą žmogų, o ne Divito.

- Jis padėjo tam žmogui, reiškias jis nusipelnė tų forūmo litų. Kokio sunkumo darbas, tiek ir forūmo litų, o tas kur jam pervedė, aiškinkitęs su juo.

- Manau Divito turi teisę pasilikt šituos forūmo litus, nes jis juos gavo už savotiškas pastangas. T.Y padėjo žmogui ten kažką suskriptinti. O jeigu daug scriptino tai ir forūmo litų pakankamai gavo.

Išvados: Užsičiaupkit paviduoliai ir leiskit viską aiškintis administracijai, kuri manau tikrai teisingai nuspręs.

• Atsakymų 70
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Svečias

Keičiu nuomonę.

Baninkit juos visus, divito, rolį ir kitus buggerius. Nafik juos čia palėkat jei jie buggina. PUIKIAI FORŪMĄ PRIŽIŪRIT.

D.ū.x.e jau šokinėju , dalinu asile

Nervai kažkam kyla . :-D

Divito , pries 4-5dienas turejei vos pora milijonu FLT o dabar 300milijonais ...

Milijonų ? Skaičių gal neskiri ? :D Per naują gal eit į pradines klases reikia, kad skirtum kur milijonai kur tūkstančiai su centais ?

❤️

Tokie, tokie, jus atsiprašant „ Durniai “. Juokdariai, tiesiog, aš jum aiškinau, aiškinau kaip buvo, o visi ban ban, atėjo ~5 minimum pranešimai.

Labas duok FLT.

Gali bišk FLT?

Dawaice turi daug flt numesk kelius.

Paliubomu visi pavydit kad tiek na buginti pritariu, bet man tai yra **, nes padėjau jam, aš gavau, o jus čia verkiat, bugeris, bugeris, bugeris, tik per daug neapsiverkit. :/

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Čia tas pats vat: FLT - Buginti FLT. Pinigai - Padirbti pinigai. Tai jisai, subugino čiuju flt, ir jam davė, tai čia tas pats kaip padirbti pinigai, o kas būna kaip paduodi padirbtus pinigus, nemanau, kad reikia pasakoti. :)

nu tai iškart apkaltintų. Tai kame čia problemos? čia irgi iškart apkaltinkit, piskit ban ir t.t. nieko neklausinėja, kaip kad padarėt man

Svečias

Tai gerai jis nesibugino. Baninkit visus kurie turi ar bent susiję su bugais.

Aenwo, jeigu tu pasakei, kad "Divito" nesibugino, tai teisingai, bet, kad tu pats pasakei, "baninkit visus kurie turi ar bent susiję su bugais", tu pats pasakei, kad kas susiję, tai jis susijęs, tai ir jį ban? Tai sakai, jisai nebugino, bet yra susijęs su buginimu? Tai nebanint - nei banint? Kaip suprasti? ..

Svečias

Frisky, nelabai aiškiai dėstai mintis savo, bet supratau. Dabar paskaityk.

Joks forūmas nemėgsta bugerių, kurie tuom pyktnaudžiauja?

Variantai:

+ Jis galėjo susikurt kitą accountą ir sau į šitą persivęst tuos forūmo litus.

+ Galbūt jam pervedė kažkoks draugelis, bet čia neesmė vistiek reik juos tramdyt.

+ Banikit tą Rolį, ar kokį ten xujolį, Divitą ir tą jo draugelį. VISI laimingi, argi ne?

Svečias
Frisky, nelabai aiškiai dėstai mintis savo, bet supratau. Dabar paskaityk.

Joks forūmas nemėgsta bugerių, kurie tuom pyktnaudžiauja?

Variantai:

+ Jis galėjo susikurt kitą accountą ir sau į šitą persivęst tuos forūmo litus.

+ Galbūt jam pervedė kažkoks draugelis, bet čia neesmė vistiek reik juos tramdyt.

+ Banikit tą Rolį, ar kokį ten xujolį, Divitą ir tą jo draugelį. VISI laimingi, argi ne?

pažiurek kiek visi tukstančiu turi, nors aš visada buvau pirmoj vietoj... ir dabar esu, nors ir pribugino kažkas, sakiau kai susisieksiu su Aurimu atiduosiu, bet nei čia atrašo nei i skype nei i el laišką.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...