Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pagal šikną sprendžiu kad boba o ne graži mergina ;DDD

Is kur tokios galios :shok: seip rmt sakau grazi mergina ten :P

-- Papildyta --

Man siap labai nepatiko, tekstas nezinau kraupus.. v2 tekstas neblogas. Visi seip prasti. nieko neverti 3minuciu darbas. Uz 100Flt padaryk su kitu stock, pasistenk :)

-- Papildyta --

Visiskai nepasakyciau kad ten tavo darbai..

6cd0ef5ce079e0a653fc8dedef156fe7644.jpg

krc nepatiks daugiau nebedarysiu..

Asile tu nedap*stas atsiciuhink taigi as nors kazka darau o tu nemokedamas belenka suvaraj ir duodi pakisi koki suda ir viskas nors jam nepatinka jis turi atsiskaitynet as nors leidziu pasirinkt koki.sakau ciuhinkis vaike tu.jei is musu juokdarys tai tik tu i savo photoshop darbelius teksta daraso randa google pic ir vierchas ? neismanai nk su PS tai geriau pusk N*

Kaip matau, tu jau pistas. :)

O tu biškį gazą nuimk velnias tu. Sakau 1 darbo paprašė, padarė 3 variantus ir prašo už 3 darbus kad atsiskaitytų, o jis gal neturi tiek ? Ką tada ? BlackList ? Tokie kaip tu tik turi čiūhintis. Pats parašei pats nesupratai, papistasis. Pagalvok pirma, prieš atsakant.

O tu vierhas, pats manai ką nors su photoshop išmanai ? WOW. Juodos spalvos BG padaro ir tekstą uždeda. A++ lygis, patikėk. ;) Dar prikaišioja kad aš su ps nieko nemoku. Už tave, daug, daug kartų žymiai geriau darau, vaikeli papistas. :)

Matau iš tavo sakinių, kad į mokyklą nevaikštai, nes iš rašysenos tai nekas.

Patarimas : Uždaryk parduotuvę, nes jeigu toks ir toliau būsi, tai greit uždarysi, patikėk. ;)

❤️

-- Papildyta --

Man siap labai nepatiko, tekstas nezinau kraupus.. v2 tekstas neblogas. Visi seip prasti. nieko neverti 3minuciu darbas. Uz 100Flt padaryk su kitu stock, pasistenk :)

-- Papildyta --

krc, nujimk ta atsispindinti texta ir padaryk subteksta kaip sakiau : Jūsų Legenda Prasideda Čia !

-- Papildyta --

-- Papildyta --

-- Papildyta --

krc, nujimk ta atsispindinti texta ir padaryk subteksta kaip sakiau : Jūsų Legenda Prasideda Čia !

Asile tu nedap*stas atsiciuhink taigi as nors kazka darau o tu nemokedamas belenka suvaraj ir duodi pakisi koki suda ir viskas nors jam nepatinka jis turi atsiskaitynet as nors leidziu pasirinkt koki.sakau ciuhinkis vaike tu.jei is musu juokdarys tai tik tu i savo photoshop darbelius teksta daraso randa google pic ir vierchas ? neismanai nk su PS tai geriau pusk N*

Kaip matau, tu jau pistas. :)

O tu biškį gazą nuimk velnias tu. Sakau 1 darbo paprašė, padarė 3 variantus ir prašo už 3 darbus kad atsiskaitytų, o jis gal neturi tiek ? Ką tada ? BlackList ? Tokie kaip tu tik turi čiūhintis. Pats parašei pats nesupratai, papistasis. Pagalvok pirma, prieš atsakant.

O tu vierhas, pats manai ką nors su photoshop išmanai ? WOW. Juodos spalvos BG padaro ir tekstą uždeda. A++ lygis, patikėk. ;) Dar prikaišioja kad aš su ps nieko nemoku. Už tave, daug, daug kartų žymiai geriau darau, vaikeli papistas. :)

Matau iš tavo sakinių, kad į mokyklą nevaikštai, nes iš rašysenos tai nekas.

Patarimas : Uždaryk parduotuvę, nes jeigu toks ir toliau būsi, tai greit uždarysi, patikėk. ;)

nu as tai i mokykla vaikstau o kad tu nevaikstai tai cia faktas skaityt ismok ;DD parasiau nedapi*tas nesakiau kad jis nepi*tas tai kad skaityt ismok...Nu ir neveltui sakoma kas daugiausiai gyriasi tas maziausiai moka ir daro ;D

Išvis ereli kiaulės py**a tylėk tu sako tipo jo darbai ir tipo .PSD yra visam internete tau gal tėvas nesake taip kad "Iš tiesos niekada neišsisuksi".Man tada pasakyk ko tu mano darbus dedi jei jų iš "PSD" pagaminti su tekstu tik tai davai pyd***oke užmesk savo teksta su tokiom pats tekstūrom tik teksta užmesk kitoki pažiūrėsim RIP'eri apgailėtinas arklio kanopa, sako kad aš tik šeip teuždeda teksta :D Nu žinai moki juokinti savo apgailėtinu pasiteisinimu išvis primeta pats PS Skilla nors užmeta teksta kažkoki sudrabalinta BG kažkoki iš subi** ištraukta ir fsio tipo jau laimingas puikuolis darbas A++ . Duočiau dar max ir tai N-- čia pradedi kad tik neprarastum savo mandrumo reputacijos tipo čia atsiginsi ir t.t Esmė ir eina tame kad primeti tipo PS Skilla nors nič nieko nemoki, Ripini kitu darbus ir dar sakai kad .PSD yra, ir dar čia bandai išsisukti nuo tiesos laido riteriūga,arklio išmatėle.Taigi kaip sakoma "Nuo tiesos neišsisuksi" SUSIDEGINK Išmata !

-Tipas [Avataras/userbaras/sigas/banneris] Avataras

-Tema: http://www.part.lt/perziura/bbd2258c5ae ... 45c112.gif

-Dydis: Nei per didelis nei per mazas aisku nepalik originalaus dydzio nes lievai atrodys mazutis.

-Tekstas: GrpTown.tt.lt Editas.

-Subtekstas: -

-Animacija [on/off] off

-Kita [Efektai/Rėmeliai t.t.] Svarbu kad butu ryskiai ir graziai.

-Dominuojančios spalvos priderink pagal paveiksleli

-Kaip atsiskaitai [FLT,ReP] +rep o jei gerai padarysiu duosiu dar ir flt.

-Tipas [Avataras/userbaras/sigas/banneris] Banneris

-Tema *arba stock'as* San Andreas

-Dydis 468x100

-Tekstas SFGyvenimas.wu.lt

-Subtekstas Naujienos

-Animacija [on/off] hmm off

-Kita [Efektai/Rėmeliai t.t.] SF Padaryk Raudonai ir naujienos N

-Dominuojančios spalvos Raudona Balta

-Kaip atsiskaitai [FLT,ReP] +rep

-Tipas [Avataras/userbaras/sigas/banneris] Banneris

-Tema *arba stock'as* Samp

-Dydis 468x60

-Tekstas SFGyvenimas.Wu.lt

-Subtekstas San Fierro Gyvenimas

-Animacija [on/off] on subteks

-Kita [Efektai/Rėmeliai t.t.] ne

-Dominuojančios spalvos SF Padaryk Raudonai ir Sub TEx kur esa San padaryk S Raudonai Fierro F Raudonai Ir Gyvenimas G raudonai

-Kaip atsiskaitai [FLT,ReP] +rep Ir FLt

Jai patiks duosiu +2rep ir 100flt

76561198021428691.png

Sveiki sumaniau pafotoshopint ;) tai va papaisysiu jum visokius gfx tiesiog uzpildykit pagal anketa:

-Tipas [Avataras/userbaras/sigas/banneris]

-Tema *arba stock'as*

-Dydis

-Tekstas

-Subtekstas

-Animacija [on/off]

-Kita [Efektai/Rėmeliai t.t.]

-Dominuojančios spalvos

-Kaip atsiskaitai [FLT,ReP]

KAINORAsTYS:

Banneriai - 55FLT arba +REP

Parašai(Sigai) - 100FLT arba +REP

UserBarai - 40FLT arba +REP

na o cia mano atlikti darbai:

Sampui dariaus(panaudojau kaip parasa forume ARVYDAS mano vardas)

ea89bbe5406696846eb67fb5f2bba62f574.png

na cia seip avatara pasidares buvau

8c32889961b60fc495a74e450edcdbe2294.png

Sau cSS siga pasidares buvau

9c9f118a622eed8579ba484cc9ba33f5208.jpg

Sau pasidariau paprasta avatara

579892bfd6909a09bab980d24be86625311.jpg

seip toki dariaus su wiz khalifa

df4d8490528a59086d27f07110b341c4145.jpg

Role-play serveriui dariau kazkada anksciau*ta nikez veliau nutryniau kai atsiskaite*

f64d5ac4cb0c9e1f0651556b31a3cd55754.jpg

Cia buvo sigas zmogui tokiam ;D

Na kolkas gal ir uzteks jei norit dar pamatyt tiesiog rasykit cia ar dar kur :)

Uoj prajuokinai :D Taigi to mėlyno .psd yra ir visai ne tavo darytas:D http://www.ecolor.lt/forum/viewthread.p ... ad_id=1308

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...