Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vienas žmogus gali pirkt neribotai bilietų, tad čia joks bugas. Tarkim mudu dalyvaujam loterijoj, tu nusiperki 1 bilietą, aš nusiperku 21 bilietą ir mano šansai laimėti yra didesni.

U sure? Tuomet kodėl yra toks užrašas:

Maksimalus skaičius bilietų žmogui per roundą: 10

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Vienas žmogus gali pirkt neribotai bilietų, tad čia joks bugas. Tarkim mudu dalyvaujam loterijoj, tu nusiperki 1 bilietą, aš nusiperku 21 bilietą ir mano šansai laimėti yra didesni.

Ok apsirikau, tai jie nusipirko gal po 10, bet iš kur tie 2 tai nežinau, pasiduodu...

Ok apsirikau, tai jie nusipirko gal po 10, bet iš kur tie 2 tai nežinau, pasiduodu...

Apie tai ir šneku, aš kaip lošėjas - žinau :lok:

O gal tuos 2 pati sistema nuperka, nes pavyzdžiui vienas žmogus nusiperka vieną bilietą ir laimi, tai nelogiška.

Nemanau. Tuomet mažėtų žaidėjų šansas laimėti. Be to, man niekad nėra buvę taip, nors dalyvauju kiekvienoje. Manau, jog tikrai kažkas užbugino sistemą ir pasinaudojo tuo.

Kas cia per loterija,kodel as nezinau apie ja nieko?

Todėl, kad niekas nieko nežino. Aš tiesiog pastebėjau, kad loterijoje buvo nupirkta daugiau bilietų, nei įmanoma, todėl čia parašiau. Deja, man dar nieko niekas neišaiškino.

Tai as nesupratau,kodel nieks nieko nezino?

Todėl, kad administratoriai nieko nepaaiškina ir net nebando aiškint.

Kas cia per loterija,kodel as nezinau apie ja nieko?

Todėl, kad niekas nieko nežino. Aš tiesiog pastebėjau, kad loterijoje buvo nupirkta daugiau bilietų, nei įmanoma, todėl čia parašiau. Deja, man dar nieko niekas neišaiškino.

Tai as nesupratau,kodel nieks nieko nezino?

Todėl, kad administratoriai nieko nepaaiškina ir net nebando aiškint.

Administratorius man jau mėnuo kaip nicko nepakeičia tai ką kalbėt apie kažkokius paaiškinimus :D

P.S. Administratorius tik vienas, kiti yra moderatoriai.

Kai administratorius pristate naujaji dizaina, aprase ir sistemas kurias idejo, iskaitant ir loterijos sistema, todel neuzkit.

Rakinkit tema geriau, nes cia matau tas Owerw1ng i kiekviena zinute atsakineja, nors ir nereikia, o problema galima sakyt isspresta ( Administratorius paziures ir sutaisys klaida )

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...