Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Batlle forge


*Lucky*BOY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Battle-Forge-1-256x256.png

BattleForge-Images.jpg

battleforge01.jpg

Žaidimų žanrų maišymas yra gerai. Bet tai reikia daryti atsargiai. Vieniems kūrėjams žaidimų žanrus pavyko sujungti ir gauti kažką naujo. Kitiems, deja nelabai. Kol kas mes vis dar neturime daug žaidimų, kurie sumaišytų kelis labai skirtingus žanrus. Tačiau tokie žaidimai jau pradeda atsirasti. Neseniai pasirodė gana įdomus mišinys

„Demigod“, kuris sujungia strategijos, RPG ir net veiksmo žanrus. „Phenomic“ panašiu metu išleido „BattleForge“, tai yra naujas žaidimas, kuriame sujungtas strategijos žanras ir kortų rinkimas. Kortos - tikrai įdomus sprendimas sujungti jas su strategijos žanru. Ir ką mes gavome? Išties gana gerai pavykusį žaidimą, kurį galima būtų pavadinti kažkokiu strategijos/kortų hibridu. Apie šį žaidimą dabar ir papasakosiu.

„BattleForge“ turi ir šiek tiek RPG elementų, tačiau daugiausia dėmesio skiriama kortoms ir ypač strategijai. Strategijų gerbėjams tokia idėja turėtų patikti. Kortų žaidimų megėjai greičiausiai irgi jį pamėgs. Žaidimą pradedame susikurdami savo slapyvardį bei pasirinkdami paveiksliuką, rodomą prie jūsų vardo. Pradžioje galime įveikti apmokymus, o juos, žinoma geriau peržaisti, nes be jų ko gero ilgai nebūčiau supratęs kaip ką valdyti. Meniu dar įdomesnis. Kai nevykdome misijų, mes būname savo skraidančioje citadelėje, taip ją būtų galima pavadinti. Iškart pabaigus mokomąją misiją ten ir atsidursime, pradžioje gali būti kiek sunkoka susigaudyti, bet šiokie tokie aprašymai turėtų padėti. Joje galėsime eksperimentuoti kortomis, matyti visą statistiką, žemėlapį, aukcioną ir kitokius dalykus.

mmorpg.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...