Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4917 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na sveiki :D po neseno " Pasitraukimo " grįžtu, sg tai yra liga, na šiaip buvau radęs foruma, bet palikau, dėl priežąstis jums nesvarbi.

Čia kaip kažkas minėjo, išeis ir tuos grįž, tai taip ir yra, bet čia lankysiuos mažiau, kaip praita karta, gal kokia 1h, 2h pasedėsiu, bet neįlgiau, tiesiog bereikalo rašiau atsisveikinima.

Tiesiog čia laikui bėgant, visi sugrįš, čia tik taip buvo, vienas įšėjo, kiti įšėjo, dabar panašiai bus, vienas, antras grįžo, visi sugrįž. )

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Žinau kodėl grįžai!

Nes kai pasitraukei, buvai lt-gaming.lt modas, bet Tu jo netekai, todėl ir grįžai! :)

Ne dėl to, o dėl to, kad nesamonės pradėjo vykti, aš pats įšėjau, netekau pats modo, gavau bana net neįsivaizduoju už ką, žodžiu va taip. O dėl ko įšėjau ir taip toliau nesakysiu.

O čia atėjai padaryti O.T?

Aik tik tvarkyk forumo ten, ne čia sedėjęs. :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Žinau kodėl grįžai!

Nes kai pasitraukei, buvai lt-gaming.lt modas, bet Tu jo netekai, todėl ir grįžai! :)

Ne dėl to, o dėl to, kad nesamonės pradėjo vykti, aš pats įšėjau, netekau pats modo, gavau bana net neįsivaizduoju už ką, žodžiu va taip. O dėl ko įšėjau ir taip toliau nesakysiu.

Tu man nereguliuok kur ką daryti.

Aš būnu čia ir ten, ir nesu toks vaikas kuriam trūksta dėmesio, kad kūrinėčiau temas, kuriose bandyčiau dėmesio gaut, ir užuojautos...

O ban'ą gavai todėl, nes pridirbai nesąmonių forumui, ištrynė visas SA:MP ar kokias ten pamokas ir atbėgai čia.

Žinau kodėl grįžai!

Tu man nereguliuok kur ką daryti.

Aš būnu čia ir ten, ir nesu toks vaikas kuriam trūksta dėmesio, kad kūrinėčiau temas, kuriose bandyčiau dėmesio gaut, ir užuojautos...

O ban'ą gavai todėl, nes pridirbai nesąmonių forumui, ištrynė visas SA:MP ar kokias ten pamokas ir atbėgai čia.

Ereliau, pridusk, aš netyčia ištriniau, o atbanintas aš jau esu, o ten viskas viko, dėl kelių dalykų, kuriu tau nelemta žinoti, ar aš bandau gauti užuojautos? Kuriau atsisveikimo tema, kad atsisveikinčiau, o sukuriau šią temą, kad nepristotu kaip kur nors parašysi ir parašys "TU DAR NEĮŠĖJAI". Tai kad žodžių, nieko nežinai - DŪSK.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4917 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...