Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi. ;pp*

Esu Skaistė iš Utenos, man yra 15 metukų. ;D Labai myliu gyvūnus, turiu jų labai daug. ;D

Man patinka žaidimai! Labai patinka!;D Mėgstu piešti, bendrauti žaisti. Norėčiau išmok GFX meno, tik nerandu mokytojo. :| Mėgstu futbolą nežinau kodėl, mane jis užveda. :lol: Kaip ir visi turiu mamą, tėtį, bei vyresnį brolį, kuris yra durnas. :kuku: Klausau visokias dainas, mėgstamiausia grupė turbūt Aerosmith! ♥ Kodėl čia atėjau? Tiesiog noriu pakalbėti apie žaidimus susirasti naujų virtualių draugų ir linksmai praleisti laiką! :} Tai po gi nekenčiu fyfų [nors pati pusiau tokia esu] XD. Labai mėgstu anime! Ypač "Vampire Knight" ir "Death Note'! Turbūt apie mane užteks, nu nežinau neturiu ką daugiau papasakot. ;D

And this is me :D :

7dacecd52467b58b83368f009d692d5a571.jpg

Atsakysiu už Detoucher +Rep taškas tai yra toks taškas kuris viešai rodomas visiems nariam Yra +/- Rep'ai + Reiškia padėkojima, arba kažką panašaus, - tai yra papeikimas tai jai gauni - rep tai padariai kažką blogo, bet yra ir tokių žmonių kurie piknaudžiauja Rep'ais o + rep tas pats tik atvirkščiai ir beto esi labai graži :)

246c2ff8683267d8e2d4c36df1d7a3fd324.gif

Draugaujam?

Daug nori - mažai gauni.

Hello. :hi:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...