Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5782 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi kilo mintis pasiūlyti štai ką: išrinkti bent 1-2 modetarorius, nes dabartiniai moderatoriai nėra tokie aktyvus. Vasara - suprantu, visi nori pailsėti ir panašiai. Prieš vasara nebuvo tokio aktyvumo. Aišku 24/7 nereikia tokių. Taigi jei Dominus'ai sutinki tai padaryti, galima rinkti kandidantus į tai. Ką manot apie tai ? Lauksiu Dominus ir kitų narių atsakymų. :)

Board man rodos tu nori šios vietos labai todėl ant visų "stumi",kuo tau mokinukas blogas?

Normalus žmogus manau kartais greit rašydamas ir pats pridarai klaidų,o dėl nusišnekėjimo visi juk nusišnekam :D

Nieko aš "nestumiu", kad jis nieko nesugeba, koks jis būtų moderatorius?

Kilo klausimų dėl kažko? Kreipkis į mane, visada padėsiu :)

narysv2pc3.gif

Geriau nesakysiu savo nuomones esu dar tik "naujokas",bet per kelias dienas peržiūrėjęs nemažai temų manau,kad Mokinukas tikrai šita sugeba ir manau juk jeigu prastai dirbtu administratoriai jį be vargo "atstatydins" iš moderatorio pareigų.

Ne nu... Dar tokių "pusgalvių" tai nemačiau...

narysv2pc3.gif

Klausyk "avigalvi" kiekvienas turi savo nuomone ir turi teise būt išklausytas patinka tau tai ar ne.

Aš savo nuomone pasakiau tikrai nesiruošiu teršti forumo tokiomis nesąmonėmis. Tad "PASOL"

-- Papildyta --

Klausyk "avigalvi" kiekvienas turi savo nuomone ir turi teise būt išklausytas patinka tau tai ar ne.

Aš savo nuomone pasakiau tikrai nesiruošiu teršti forumo tokiomis nesąmonėmis. Tad "PASOL"

-- Papildyta --

-- Papildyta --

Atsirado čia "pizdukas", jau aZT buvo užknisęs, dabar tu? Nori + rep? Gausi -rep :angry:

narysv2pc3.gif

Nemanau, kad jų reikia... Yra tie keli ir užtenka, nes dabar tik jiems reikia žiūrėti ar kas neįžeidinėja lankytojų, nereklamuoja kokios svetainės ar dar ko... Čia nėra tiek daug darbo, nes double-post'ų kaip ir nebėra, keiksmažodžius daugmaž pakeičia (bent daugelį jų)... Tai kam dar tų (moderatorių)? :rolleyes:

*Wuff*

34h9p39.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5782 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...