Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

JGC.lt - Last Counter-Strike Project


factor

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

noriu pranešti džiugią žinią apie mano paskutinį Counter-Strike Serverių projektą, kodėl paskutinį aprašysiu žemiau. Na dabar pereinam ant teksto, kad svetainė ir serveriai pradėjo veikti Svetainė pradėjo veikti tik Beta versijoje, taipogi žemiau aprašysime kodėl Beta, o Serveris pradėjo veikti Pilnu pajėgumu, plačiau apie jį taipogi žemiau

Trumpa informacija apie projektą

Taigi, kaip ir suprantama projektas yra Counter-Strike Serverių, projekte dirbama sparčiai ir ne aš vienas Andrius, dirba ir mano kolega Audrius, ir bandysime siekti aukštumų, šiuo metu turime tik vieną serverį kurio rūšis yra WAR3FT+CSDM, manau vėliau turėsime ir kitų rūšių serverių, bet čia tik laiko klausimas, taipogi, noriu pabrėžti jog nebus pardavinėjama SMS žinutėmis Administratorių serveriuose, kuriuos turėsim ir kuriuos jau turime, daugumai kils klausimas Kodėl gi taip? ir mes turime labai paprastą atsakymą tai todėl, kad dažniausiai nusiperka mažas ~10 - 11 - 12 metų vaikas ir daro serveryje nesąmonės, kurių suaugę nepakenčia. Serveryje bus galima pirkti Administratorių, bet tik banku, kainuos 10LT/visam, kol gausite 3 įspėjimus, galės pirkti SMS žinutėmis tik VIP paslaugas, taipogi bus tinklapyje kaip užsisakyti ir kitą. Šioje srityje Apie projektą baigiau, toliau skaitykite Kodėl tai mano paskutinis Counter-Strike Serverių projektas?

Kodėl tai paskutinis mano projektas?

Hm, geras klausimas, bet aš jį pasistengsiu kuo išsamiau apsakyti. Taigi, visų pirmą sunku išties jos išlaikyti, tam reikia pinigų bei laiko, o nerandi remėjų, tenka pačia mokėtis, nors ir neturiu daug labai jau pinigų, antrą tai yra, kad ne visad jie nusiseka, o jei nepasiseka tai labai yra daug nervų, ir kiek laiko išnaudoji, ir nepasiseka.

Kodėl tinklapis Beta versijoje?

Nes nėra pilnai pabaigtas, nėra daug sistemų, taipogi kaip matote nėra dizaino unikalaus, o paprastas uždėtas, nėra aprašymu forume, t.y kaip pildyti anketas į Administratorius, bei nuobaudos(BAN'o) nusiėmimas, bet tai atsiras 2dienų bėgyje, bet yra svarbiausia t.y Forumas, registracija!

Serverio inforamcija

  • Serverio IP adresas: cs.JGC.lt:27015
    Serverio pavadinimas: cs.JGC.lt - Warcraft III [saveXP]
    Serverio veiklumas(darbo laikas): 24 valandas, per 7d.(savaitę)
    Maksimalus žaidėjų skaičius: 22

Pakelk serverio reitingą balsuodamas internetu Balsuok paspaudęs čia ir suvesk kodą]

Taigi tiek naujienų apie svetainės veiklumą, serverio atidarymą, gero žaidimo, bei naršymo

Geros dienos, JGC.lt administracija

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nejaugi, suaugę nebežaidžia CS, ar man taip atrodo? Kiek žinau tikrai lošia ne vienas ir ne du, ne trys, o tikrai jų bent trečdalis Lietuvos tikrai žaidžia, beje pamiršau paminėti, jog tinklapis jau nebe Beta versijoje!

Be to, pakeista serverio modifikacija iš GunGame į WAR3FT+CSDM

Norėčiau, paprašyti, kad pakeltumėt serverio reitingą balsuodami internetu Balsuok paspaudęs čia ir suvesk kodą Tai padėsite mums greičiau išplisti

Beje, paskaitykit tinklapyje Naujausią naujieną ir bandykite laimėti :)

Geros dienos, JGC.lt administracija :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...