Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Teismai dėl „Duke Nukem“ įsibėgėja


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apie tai, kad buvo nutrauktas amžinybę kurtas projektas Duke Nukem Forever, ko gero jau visi žinot. Projektas buvo nutrauktas gegužės pradžioje, ji kūrusi studija uždaryta, apie 30 žmonių buvo atleista. Tačiau istorija tuo nesibaigia, įdomūs dalykai vyko ir vėliau.

Take2 Interactive kreipėsi į teismą ir apskundė 3D Realms sulaužius kontrakto sąlygas. Pasak T2, dar 2000-aisiais metais ši kompanija sumokėjo 3D Realms 12 milijonų JAV dolerių. Kontraktas buvo pratęstas 2007 metais, nepaisant to, kad 7 metus 3D Realms tiesiog šėrė pasaulį pažadais. Savo ieškiniu teisme, Take 2 siekė nutraukti informacijos apie žaidimą platinimą spaudoje. Prisimenate, po to kai buvo paskelbta, kad Duke Nukem Forever kūrimas stabdomas, internete pasirodė „nutekėję“, žaidimą pristatantys, filmukai. Gegužei įpusėjus, 3D Realms pranešė, kad nepaisant vidinės studijos uždarymo, pati kompanija tęsia darbus. 3D Realms vadovas Džordžas Brusard taip pat pareiškė, kad minėti 12 milijonų iš tiesų buvo pervesti leidėjui GT—Interactive (dabar–Atari), o 3D Realms gavo tik 400 000 JAV dolerių avanso. Džordžas taip pat teigia, kad Duke Nukem Forever kūrimui, kompanija išleido per 20 milijonų JAV dolerių, o pinigams baigiantis, į juos kreipėsi Take 2 siūlydamiesi nupirkti pačią kompaniją ir teises į žaidimą. Pasak Džordžo, Take 2 pasiūlytos perėmimo sąlygos buvo nepriimtinos.

3D Realms teigia, kad Duke Nukem Forever kūrimas užtruko dėl nuolatinių komandos pokyčių, kintančių naujų technologijų ir būtinybės perdarinėti žaidimą norint, kad jis atitiktų visus šiuolaikinius standartus. 3D Realms taip pat teigia, kad kontrakte su Take 2 nėra nurodyta galutinė žaidimo pasirodymo data, tad Take 2 kaltinimai nėra pagrįsti.

Šviežiausios naujienos iš Duke Nukem fronto — atsakomasis 3D Realms ieškinys. Praeitą savaitgalį, 3D Realms įteikė ieškinį teismui kaltindami Take 2 dėl patirtų finansinių nuostolių. Pasirodo, 3D Realms, 2007-aisiais suteikė Take 2 išskirtines teises kurti žaidimą Duke Begins. Šį projektą, Take 2 užsakymu, turėjo kurti nepriklausoma, „gerai žinoma studija“. Buvo numatyta, kad Duke Begins, parduotuves pasieks 2010-aisiais, o 3D Realms priklausantys procentai bus panaudoti grąžinant skolas Take 2. Šių metų balandį, užgriuvus sunkumams, Take 2 nutraukė Duke Begins kūrimą, tad 3D Realms teigia patirsianti tam tikrų nuostolių dėl negautų pajamų. Šių nuostolių kompensavimo ir bus reikalaujama teisme.

Kas teisus, o kas kaltas nuspręs teismai. Ten pat, bus nuspręsta ir dėl to, kas, kam ir kiek skolingi. Aš asmeniškai tikiuosi tik vieno… Tikiuosi, kad Duke Nukem teisės nebus niekam perduotos ar parduotos.

Tikrai…

Žmonės, leiskite Diukui ramiai numirti.

Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...