Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kadangi forume esu gan naujas veidas, turėčiau per daug neįsijausti ir nevadovauti, bet visgi sugalvojau pateikti šiokį tokį pasiūlymą, nežinau, gal kas nors jau buvo siūlęs tą patį, bet... (taip taip, nepasinaudojau paieška..)

Pasiūlymas toks:

Nario būsena, ten kur yra skype, reputacija, vardas ir t.t., jei įmanoma siūlau pridėti tokį laukelį Būsena, ir pvz. padaryti arba pasirinkimus (pvz. Linkmas, Piktas, Liūdnas, Sergantis ir t.t.) arba tiesiog leisti nariams patiems įrašyti savo nuotaiką. :)

Sakykit savo nuomones, taip ar ne, argumentuokit.

Kuo toliau, tuo vis mažiau suprantu tokį dalyką - čia žaidimų forumas ar pažinčių portalas? Aš sakau kategoriškai PRIEŠ, nes to nereikia, kam ta nuotaiką rodyt? Turi kokią turi ir viskas.

tai būsena tam ir yra, kad žaidimų forumas, netgi galim pasirašyt ką dabar loši :D

Aš abejoju, ar tu po kiekvieno žaidimo, keistum ir rašytum kokį dabar eini žaisti...

v1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...