Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4937 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Taigi aš esu Arnoldas iš Pasvalio,Man yra 13 metų.Esu 7-okas Mano vidurkis yra 8,7 mokausi nei gerai nei blogai :) Turiu daug draugų ir mergina.Hobiai: Skaityti nemėgstu knygų,filmų esu fanas mėgstu žėti komedijas,šiektiek romantikos,labai nemėgstu fantastinių,dar patinka istoriai. Lankiau futbola 5 metus,bet nežianu kodėl mečiau :D dabar ruošiuosi lankyti krepšinį,o jį žaidžių neblogai metau iš riešo xD Dar mėgstu žaisti pokerį,groju nervais. :D

Apie Pawn Taigi skriptinti nelabai mokų nes mes su draugu kuriame serveri ir jis yra pagrindinis skripteris,aš jam tik padedu. Aš esu prie WEB,GFX,mappinimo.GFX dar mokaus ir skaitau,o mapinti jau pats bandau sekasi taip *Myliu SuperGames.lt*. :D

Kai mapinu aišku klausausi muzikos tai pagrinde ji buni PowerHitRadio isijungiu ir klausaus. :D Be muzikos kažin ar galėčiau dirbti. Neturi udaug nervu taigi kai mapinu ju reikia tai muzika šiektiek nuramina,kiek girdėjau cigarėtes nuramina nervus ,bet aš prieš cigaretes ir stengsiuos nerūkyti

Atvykau čia nes, Čia girdėjau labai aktvyvus support'as,ir malonus žmonės. :)

Taigi tiek apie mane. Tikiuosiu būsiu aktyvus šitam forume (:mldc)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4937 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...