Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 91
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Patenkintas? original_img.gif

Tiesą sakant nepatenkintas, nes - spalvos nepriderintos t.y. stock'as mėlynas, o tekstas raudonas pusiau. Nesupratau kas ten per linijos ant darbo, font'as vpš patyliu, o ten bšk pabrushinęs prie teksto ar ką ten padaręs darbą dar labiau sugadinai. Nu žodžiu tragiškas darbas. Patarimas arba uždaryk shop'ą arba mokinkis GFX'int ir nuleisk kainas...

Patarimus pasilaikyk sau...;)

Tikslai šiame forume

: 3000 Flt [Nėra]

: 30 Rep [Nėra]

: 500 Pranešimų [Nėra]

Daro:abu

Tipas:Banneris

Tema:fm radijas

Dydis:468x60

Spalvos:violetine

Tekstas:SoundFM.LT

Sub.Tekstas:Geriausia muzika skamba cia...

Animacija: On/OFF on

Atsiskaitysiu:FLT

---------------------------------------

Daro:abu

Tipas:Banneris

Tema:fm radijas

Dydis:120x60

Spalvos:violetine

Tekstas:SoundFM.LT

Sub.Tekstas:Geriausia muzika skamba cia...

Animacija: On/OFF on

Atsiskaitysiu:FLT

Daro: Nest

Tipas: Baneris

Tema: Cs, Samp kitaip sakant siuntiniai, programos modifikacijos žaidimams;]

Dydis: 468x60

Spalvos: Paderink ką nors gražesnio.

Tekstas: FileWorlds.xe.lt

Sub.Tekstas: Platus failų pasirinkimas.

Animacija: On/OFF Man čia nėra svarbu, daryk taip, kad būtų gražus headeris, leidžiu tau pasirinkt arba su arba be;]

Atsiskaitysiu: FLT.

af82eb1c7c9ac81b5b2f7505aac3c957732.gif Kaip šis?:P Jai nepatiko nemokek;) :beers:

Na nežinau nelb man ;/

Gal kaip nors išeitų sukurti kažką panašaus kaip šioje temoje pats paskutinis tavo darytas headeris.: http://www.supergames.lt/gfx-parduotuve/u-header-500flt-t68836-15.html irgi iš žaiidmu logo kažka bandyt išgymdyt. Cs 1.6, Css, Minecraft, Gta San Andreas, GTA 4 dar programu kokį logo įmest. Nes tas headeris tai lb patiko man;] Tai pabandyk jei išeis kas pamokėsiu daugiau truputį :taika:

as":2q146s22]
af82eb1c7c9ac81b5b2f7505aac3c957732.gif Kaip šis?:P Jai nepatiko nemokek;) :beers:

Na nežinau nelb man ;/

Gal kaip nors išeitų sukurti kažką panašaus kaip šioje temoje pats paskutinis tavo darytas headeris.: http://www.supergames.lt/gfx-parduotuve/u-header-500flt-t68836-15.html irgi iš žaiidmu logo kažka bandyt išgymdyt. Cs 1.6, Css, Minecraft, Gta San Andreas, GTA 4 dar programu kokį logo įmest. Nes tas headeris tai lb patiko man;] Tai pabandyk jei išeis kas pamokėsiu daugiau truputį :taika:

Geraj šnd turečiau padaryt:)

Tikslai šiame forume

: 3000 Flt [Nėra]

: 30 Rep [Nėra]

: 500 Pranešimų [Nėra]

Irgi šiandien jai beišstenesiu:D

-- Papildyta --

Na gal šitas?:D

b7248570d36002cd894b84d32db97ffc675.gif

Good. Fontu turi gal netyčia geresnių ką nors naujesnio gražesnio?

Ir v2 judanti jeigu moki gal padarytum, ten per tą vidurį didesnėm raidėm FileWorlds.xe.lt

Sub tekstas po viena žodi ir, kad eitu iš viršaus iš apačios ar kažka panašaus nu gražesnė animacija kokia. Žaidimų modifikacijos, Programos, Nemokamas serverių talpinimas, Pamokos, Pagalba;]

Jeigu tyngi tai parink hražesni font ir bus viskas ;]

Beja tas baltas fonas kur padarytas virš teksto kažkaip netinkamai atrodo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...