Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėčiau ušgirsti nuomuone žmonių kuriė šendien buvo lrg.lt serverio testavime.

Mano nuomonė, kad servas yra ŠUDAS 23:03 val 12 žmonų online.

Serveris buginas (Zvejubos sistema : Vaikštai po san firero ir mėto pranešimus, kad nepagavai žuvies. Buginti daugelis pickupu.)

Serverio IP: 92.61.39.140:2011 Netiki ? Užeik į Lrg.Lt saita ir susirask tema naujienose..

asd1.gif

Labai daug klaidų buvo dėl to, nes hostas bent koks, lagino visiems beveik, buvo totali nesąmonė. Pradžioje buvo 70, paskui krito iki 10.. Kai kalbėjom su scripteriu, tai jis dar daug ką darys, starto arti nematau vis dar.. :D Manau vienų metų proga (kai forumiečiai jau metus laukia) atidarys tą serverį.. Bet kai atidarys esu garantuotas, kad bus geriau negu SARG.LT, iš ten daug kas eis į LRG.LT. + Sarg vos ne freeroam dabar palyginus su dauguma serverių. :)

EDIT: Sarge irgi būna lagai, kai lošia 400/400. :D

Labai daug klaidų buvo dėl to, nes hostas bent koks, lagino visiems beveik, buvo totali nesąmonė. Pradžioje buvo 70, paskui krito iki 10.. Kai kalbėjom su scripteriu, tai jis dar daug ką darys, starto arti nematau vis dar.. :D Manau vienų metų proga (kai forumiečiai jau metus laukia) atidarys tą serverį.. Bet kai atidarys esu garantuotas, kad bus geriau negu SARG.LT, iš ten daug kas eis į LRG.LT. + Sarg vos ne freeroam dabar palyginus su dauguma serverių. :)

Matai tuos 400 nulaikyt reikia labai galingo vps'o :]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Sveiki norėčiau ušgirsti nuomuone žmonių kuriė šendien buvo lrg.lt serverio testavime.

Serveris buginas (Zvejubos sistema : Vaikštai po san firero ir mėto pranešimus, kad nepagavai žuvies. Buginti daugelis pickupu.)

Serverio IP: 92.61.39.140:2011 Netiki ? Užeik į Lrg.Lt saita ir susirask tema naujienose..

ne nu duxai duxai :D sako pickupai buginasi asile zinai toki migtuka ENTER? kai apspaudi ismeta GUI ir taip ant visu pickupu ne nu grybas dar sako buginais

ne nu duxai duxai :D sako pickupai buginasi asile zinai toki migtuka ENTER? kai apspaudi ismeta GUI ir taip ant visu pickupu ne nu grybas dar sako buginais

Asile tu pažiurek vidury kelio išmetytu pilna...

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

O TU DALBAJOVAS ŽINAI APIE KOKIUS AŠ PICKUPUS KALBĖJAU ???

*Myliu SuperGames.lt* nevykelis - patiliu :D :D :D

-- Papildyta --

Bent jau nulaiko 400 šimtus. O man lago sarge nėra. Per stoti kaip ant sparnų praskrendu. Reikia gero Pc ir fsio.

asd1.gif

Jo Mechanikuose kiaura, nes Streameris iseikvotas... Nu bet ju sistemos labai lengvos. Daug ka ima is sa-mp.com forumo. Bet pvz man tai patinka kai kelius pakeicia. Pas juos buvo kelias prie stoties graziai sumapintas ir padarytas. SARP.lt buvo irgi tas pats tik su zvyrkeliu. Man tokie va mapai patinka :). Arba isviso patinka kur naujai visai padarytas miestas...

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...