Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Jūsų nuomone 3 vartotojai verti moderatoriaus posto.  

49 balsai

1. 1. Jūsų nuomone 3 vartotojai verti moderatoriaus posto.

• GaNkster
      11
    • Vidmax
      4
    • Skruckis
      2
    • Žaneiras
      6
    • R0L1S
      2
    • .weeD`
      7
    • Detoucher`
      10
    • MacTavish*
      5
    • lukonic
      1
    • Popas23
      1

Recommended Posts

Sveiki, taigi kuo toliau tuo vis mažiau belieka prižiūrimas moderatorių. Mūsų mylimas administratorius Dominus nespėja visada būti forume, prižiūrėti jame tvarkos, nes jis savo gyvenime turi taip pat begale reikalų. Jo išrinkti moderatoriai jau nuo vasaros neatlieka savo pareigų. Pagalvojus, na vasara, juk norisi pabūti kieme, tačiau, nors dabar ir ruduo, už lango šalta, lietus ir pnš. jų aktyvumas tūrėtų padidėti, bet dėja ne. Taigi, siūlykite jūsų nuomone forumo narius, kurie galėtų atlikti moderatoriaus pareigas. Bet siūlykite gerai pagalvoję, o ne gerą draugą iš forumo ar pnš.

v1.png

• Atsakymų 41
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

KOL KAS ANKETOS NEPRIIMAMOS

Senai nemačiau šio pasakymo pasikeitimo.

dLc, kad tu būtum toks pat aktyvus moderavime kaip ir temose, tai būtų šaunu. Tu bent dažniau būni forume, o apie kitus aš išvis nešneku, abele moderatoriai ir tiek.

Patvarkiau forumą kažkiek, bet nesėdžiu aš prie sg 24/7 turiu ir kitų reikalų + mokslai spaudžia dar į treniruotes vaikščiot.

KOL KAS ANKETOS NEPRIIMAMOS

Senai nemačiau šio pasakymo pasikeitimo.

dLc, kad tu būtum toks pat aktyvus moderavime kaip ir temose, tai būtų šaunu. Tu bent dažniau būni forume, o apie kitus aš išvis nešneku, abele moderatoriai ir tiek.

Patvarkiau forumą kažkiek, bet nesėdžiu aš prie sg 24/7 turiu ir kitų reikalų + mokslai spaudžia dar į treniruotes vaikščiot.

Aš nesakau, kad tau reikia nolifinti forume. Tiesiog 1valandą skirk forumui ir jo moderavimui, gali tarkim kas pora valandų po 10minučių. Patikėk, naudos bus nemažai.

v1.png

Atsiprašau, Roli, pataisiau.

Revan, kad jau taip nori sužinot, mano nuomonę tai prašom:

GaNkster

Žaneiras

Detoucher` (nenoriu čia savęs girti ir pnš, tiesiog buvo sukurtos 2 temos, kuriose buvo rašoma, jog aš esu geras žmogus, ir kad būčiau padarytas moderatoriumi). Bet jeigu nesiūlant savęs, tai turbūt Vidmax.

v1.png

Aš tik už GaNkster, nes jis malonus, aktyvus, dauk pastangų įdėjęs į SuperGames.

Kodėl nebalsavau už kitus?

Kadangi kiek esu čia prisiregistavęs, nemačiau nei vieno labai jau aktyvaus kurį galėčiau palyginti su GaNkster'iu. Dar apie Vidmax, kai jis čia prisiregistarvo, buvo tikras post'ų rinkėjas, visada flood'indavo, bet kaip matau pasiekė savo tikslą (SuperGames.lt Asai) ir apsiramino (žinoma neimk į širdį). Apie .weeD`, jį dažniausiai matydavau "GFX" skiltyje ir "Apie viską" arba dar "Forumo turguje", jis kitur nesilankydavo, todėl nebalsavau už jį. Skruckis taip pat kaip ir .weeD`. Žaneiras, jis buvo kažkur dingęs, bet vėl grįžo, taip pat dalyvauja "Įvairios diskusijos" skiltyje. R0L1S, na buvo dingęs, bet kažkiek su aktyvėjo, dalyvauja visose diskusijose. Detoucher`, na žinoma, kaip temos kūrėjas savęs nepasiūlys :D Juk 21 amžius :D Apie jį nuomonės neturiu, jis taip pat buvo dingęs. :)

Išsakiau savo nuomonę, ką norit tą sakykit, bet mano nuomonės niekas nepakeis :)

Aš tik už GaNkster, nes jis malonus, aktyvus, dauk pastangų įdėjęs į SuperGames.

Kodėl nebalsavau už kitus?

Kadangi kiek esu čia prisiregistavęs, nemačiau nei vieno labai jau aktyvaus kurį galėčiau palyginti su GaNkster'iu. Dar apie Vidmax, kai jis čia prisiregistarvo, buvo tikras post'ų rinkėjas, visada flood'indavo, bet kaip matau pasiekė savo tikslą (SuperGames.lt Asai) ir apsiramino (žinoma neimk į širdį). Apie .weeD`, jį dažniausiai matydavau "GFX" skiltyje ir "Apie viską" arba dar "Forumo turguje", jis kitur nesilankydavo, todėl nebalsavau už jį. Skruckis taip pat kaip ir .weeD`. Žaneiras, jis buvo kažkur dingęs, bet vėl grįžo, taip pat dalyvauja "Įvairios diskusijos" skiltyje. R0L1S, na buvo dingęs, bet kažkiek su aktyvėjo, dalyvauja visose diskusijose. Detoucher`, na žinoma, kaip temos kūrėjas savęs nepasiūlys :D Juk 21 amžius :D Apie jį nuomonės neturiu, jis taip pat buvo dingęs. :)

Išsakiau savo nuomonę, ką norit tą sakykit, bet mano nuomonės niekas nepakeis :)

Dalyvauju aš visur tik dažniausiai įvairios diskusijos , o dingęs buvau tik ant vasaros:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...