Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

PROTOTYPE apžvalga


Board

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šio žaidimo apžvalgos prašė pukysxxx, jis ją ir gavo :) Gero skaitymo!

Žaisdami Prototype įsikūnijame į Aleksą Merserį - genetiškai mutavusi, formas keičiantį padarą. Aleksas serga amnezija, todėl nieko nepamena apie savo praeitį.

10941.jpg

Veiksmas vyksta New York’o mieste. Šiame mieste pagrindinis veikėjas bando atgauti atminti, tačiau atminties praradimas ne vienintele bėda: mus bando sučiupti ir pašalinti Juodojo Stebėjimo Specialusis Būrys.

Žaidimo pradžioje Aleksas pabunda ant operacinio stalo požeminėje laboratorijoje New York’o centre, bet vėliau jis išsiaiškina kad išorėje vyksta daug baisesni dalykai. Pagrindinis veikėjas gan greitai išsiaiškina apie savo galias ir pradeda susigrąžinti prisiminimus.

10943.jpg

"Geimplėjus" sukasi apie Alekso nepaprastas galias. Jis yra labai greitas, stiprus, tvirtas, gali keisti savo kūno formą ir taip pat gali "paimti" savo aukų išvaizdą, galimybes, prisiminimus. Pagrindinis veikėjas gali be vargo pakelti automobilį ir panaudoti jį kaip metamąjį ginklą, Aleksas yra toks greitas jog gali bėgti pastatų sienomis, ir kad iš kaip aukštai šoktų mūsų herojus jis nepatirs jokios kritimo žalos. Vyrauja užsimaskuok ir naikink žaidimo stilius.

10942.jpg

Formų keitimas galimas 4 būdais: maskavimosi, atakos, gynybos ir juntamasis.

Maskavimasis - Aleksas gali keisti savo išvaizdą į tų kuriuos jis “išsiurbė“. Tai padeda likti nesusektam ir tai padeda kovoti(pvz.: pasinaudoję karinių pajėgų vyresniuoju mes galime prasmukti nesikovę ar iškviesti oro pajėgas)

Ataka - Alekso kūnas taip pat gali pasiversti ir į ne žmogiškas formas. Puolime jo rankos gali pavirsti į aštrius kardus o jo kumščiai į kūjus ir panašius įrankius. Jis taip pat gali atakuoti per atstumą spygliais išlendančiais iš po žemių.

Gynyba - herojus gali deformuoti kūną taip, jog šis būtų atsparus šūviams ar kitoms atakoms. Jis gali išleisti spyglius iš nugaros, kurie yra ypač gerai ginantis iš arti ar paversti savo ranką į neperšaunamą skydą.

Juntamasis - Aleksas gali panaudoti savo jutimus, kad suvokti dalykus aplinkoje, kurių paprasti žmonės nesugebėtų. Tai įskaičiuoja infraraudonuosius spindulius, naktinį matymą ir sugebėjimą suprasti kas minioje yra nusiteikęs prieš mus.

Šie būdai gali būti sumaišyti kartu kad suteiktu Aleksui kelias galias vienu metu.

10944.jpg

Prototype taip pat turi internetinio žaidimo rėžimą. Abu žaidėjai bėgios po New York’ą kaip Aleksai Merseriai ir ‘Maskuotis ir Naikinti’ kartu su draugu.

Judėjimas žaidime yra gan paprastas: daugiau dėmesio buvo skiriama kovų sistemai. Keliaudami dažniausiai judame parkour stiliumi.

10945.jpg

Mano manymu Prototype - tai Assassin's Creed+GTA+Crysis. Įtraukia visus, kam patinka veiksmas, kautynės, pašėlusios gaudynės ir persekiojimai.

Žaidimas skirtas PC, XBOX 360 ir PS3 konsolėms.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...
Mačiau aš jį per Cyberneta ( TV laidą šeštadini arba sekamdienio rytais , tiksliai nepanemu ) Tikrai fainas , dar ten kad rodo kaip juda , tai visai , sirdis apsalsta bežiūrint.. ;) Kur gaut tokį ???
torrent.lt, linkomanija.net ... visą perėjau, tikrai zjb geimas, tik užknisa kai hijackini su tanku, tai bazuka iškart pareina į tave :D ir dar kai įsiveržia Strike Team su APC ir su Helicopteriai pradeda skraidyti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...
Gal offtopic bet ar eitu ant tokio pc: 256ramu ; 2.04 procesas ; 128mb vaizduske nvidia? jai eitu ar ne parasykit i pm nes nevisados lankausi tuose paciuose temose :D

Sistemos reikalavimai:

CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+ / Intel Core 2 Duo E4700

VGA: NVIDIA GeForce 7800 Series 256MB / ATI Radeon X1800 Series 256MB

RAM: 1024MB

HDD: 8GB

OS: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
Guest Con

Esu lošęs pas draugą.

Grafika - Gan puiki. 9/10

Gameplay - Tas visas laisvas begiojimas kur nori, retas dalykas žaidimuos. 10/10

Sound - Bent jau man tai nelabai reikalinga, tačiau 8/10

Mano overall'as būtų 9/10, vienintelis minusiukas jog reikalingi gan aukšti reikalavimai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...