Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 6 mėnesių...

Šeši iš dešimt. Trūksta modernumo, daugiau spalvų.

prestashop dizainams duodu 10/10 unikaliai atrodo , visa kita mėšlas.

Tuose prestahop dizainuose, fontus reik gražesnius parinkt, bent jau man kažkaip ant to šviesesnio new romans nesižiūri. O dėl kitų, tai čia kiekvieno skonis taip sakant, neesu pro ir nesiekiu to, dizainus piešiu, nes nenoriu investuoti pinigus į dizainus, kai kūriu projektus.

Dizainus ne aš piešiu studijoje. Nors kolega ne ką geresnius už mane piešia, nors jis tą stiliuką šiuolaikinį pagauna, bet ir kainos yra pakankamai geros kaip už tokius (20-30Lt). Kaip minėjau aš esu tik mėgėjas, o kadangi kaip mėgėjui gerai gaunasi, tai kartais tai padarau ir už pinigus, kam patinka tas užsisako, kam ne, tas eina kitur. O studijoje taip pat teikiu paslaugas kodavimo, programavimo sistemų, o dizainai čia tik kaip privalumas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...